Ψάχνει νίκη-βάλσαμο κόντρα στον Παναθηναϊκό η ΑΕΚ

Ψάχνει νίκη-βάλσαμο κόντρα στον Παναθηναϊκό η ΑΕΚ

Μονόδρομο αποτελεί για την ΑΕΚ η νίκη στο απογευματινό (19:30) εντός έδρας παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό για την 24η αγωνιστική της Super League, καθώς θέλει να πάρει το πρώτο της τρίποντο σε ντέρμπι, πόσω μάλλον μετά την ήττα από τον Άρη.

Ο Μανόλο Χιμένεθ δεν υπολογίζει στους Πέτρο Μάνταλο, Νίκλας Χουλτ και Έλντερ Λόπες, ενώ ο Ντμίτρο Τσιγκρίνσκι επέστρεψε στη 19μελή αποστολή και διεκδικεί φανέλα βασικού.

Την κιτρινόμαυρη εστία θα υπερασπιστεί ο Μπάρκας, ο οποίος μπροστά του από δεξιά προς τα αριστερά θα έχει τους Γκάλο, Οικονόμου ή Τσόσιτς, Τσιγκρίνσκι και Μπακάκη.

Ως αμυντικά χαφ θα αγωνιστούν ο Κρίστιτσιτς ή ο Άλεφ και ο Σιμόες, με τον Μπογέ και τον Μπακασέτα στα πλάγια. Ρόλο επιτελικού μέσου θα έχει ο Λιβάγια και ο Πόνσε θα αγωνιστεί στην κορυφή της επίθεσης.

Υπάρχει το σενάριο ο Ισπανός τεχνικός της ‘Ενωσης, που θα έχει τη συμπαράσταση περίπου 20.00 φίλων της στο ΟΑΚΑ, να πάει με τρεις αμυντικούς (Μπακάκη, Τσιγκρίνσκι και Οικονόμου), με τον Μπακασέτα σε ρόλο μπακ-χαφ και τους Μπογέ-Πόνσε επιθετικό δίδυμο.

Πηγή: Filathlos.gr

 

Πηγή: https://www.kontranews.gr/SPOR/356477-PSachnei-nike-balsamo-kontra-ston-Panathenaiko-e-AEK ΣΠΟΡ



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...