Ψευτογιατρός: Νέες αποκαλύψεις – Κύπριος τον είχε καταγγείλει στις αρχές από το 2016

Ψευτογιατρός: Νέες αποκαλύψεις – Κύπριος τον είχε καταγγείλει στις αρχές από το 2016
Ψευτογιατρός: Νέες αποκαλύψεις - Κύπριος τον είχε καταγγείλει στις αρχές από το 2016

Νέα στοιχεία για τη δράση του γιατρού «μαϊμού», με εξαπάτηση Κυπρίων, ήρθαν στο φως της δημοσιότητας.

Σύμφωνα με πληροφορίες, της «ΕΡΤ» και της ανταποκρίτριας στην Κύπρο Μανιάνας Καλογεράκη, πολίτης είχε υποψιαστεί και μετά από δική του έρευνα είχε διαπιστώσει από το 2016 ότι είχε εξαπατηθεί.

Όπως αποκαλύπτεται , ο ίδιος είχε από τότε προχωρήσει σε καταγγελία στην Αστυνομία Κύπρου αλλά η υπόθεση δεν είχε προχωρήσει. Τώρα μετά τις αποκαλύψεις και τη δημοσιότητα που έχει λάβει το θέμα επανέρχεται με την καταγγελία του.

Σε ό,τι αφορά τη συγκεκριμένη υπόθεση, οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν στην «ΕΡΤ» ότι ο πολίτης είχε μεταβεί στο Άγιο Όρος για να προσευχηθεί για τη γυναίκα του που τότε έπασχε από καρκίνο. Εκεί του είχαν συστήσει τον Νίκο Κοντό, ως πολύ καλό γιατρό.

Επικοινώνησε μαζί του ο οποίος του συνέστησε μια ειδική φαρμακευτική αγωγή για την αποθεραπεία της γυναίκας του, την οποία και παρέλαβε έναντι 10 και πλέον χιλιάδων ευρώ. Είχε στη συνέχεια χορηγήσει την θεραπεία που αγόρασε. Δυστυχώς, όμως, μετά από αυτό η σύζυγος του απεβίωσε.

Ο ίδιος εκ των υστέρων είχε υποψιαστεί ότι ίσως να έχει πέσει θύμα εξαπάτησης και μετά από έρευνα είχε διαπιστώσει ότι δεν υπήρχε πουθενά εγγραφή ιατρού με τέτοιο όνομα. Άμεσα είχε προχωρήσει τότε στην καταγγελία.

Σήμερα, σύμφωνα με τις πληροφορίες μας ζητά πλήρη διαλεύκανση της υπόθεσής του, καθώς και την παρέμβαση, τόσο της Αστυνομίας, όσο και της Ελληνικής πρεσβείας στην εν λόγω υπόθεση.

Υπενθυμίζεται, πάντως, ότι ο Παγκύπριος Ιατρικός Συλλόγος (ΠΙΣ) πριν από μερικές ημέρες με ανακοίνωση τόνιζε ότι δεν υπάρχει καμία επίσημη καταγγελία για τον «ψευτογιατρό» από την Ελλάδα, ούτε και αποτελεί μέλος του ΠΙΣ. Καλώντας τους πολίτες να είναι πιο προσεκτικοί και επιφυλακτικοί και να μη διστάζουν να καταγγέλλουν περιπτώσεις που εγείρουν υποψίες.

Λίγο αργότερα συγκλόνισαν τα στοιχεία από την απολογία του Νικόλαου Κοντοστάθη. «Είμαι εμπειρικός βοτανολόγος, δεν ψάρευα ασθενείς, είχα καλή πρόθεση», είπε εκτός των άλλων.

Εν αναμονή συμπληρωματικής δικογραφίας

Συνεχίζονται οι καταθέσεις ανθρώπων που έχουν καταγγείλει τον Νικόλαο Κοντοστάθη, ενώ στο τέλος της εβδομάδας είναι πολύ πιθανό να ενημερωθεί ο ανακριτής για το στάδιο που βρίσκεται η υπόθεση. Αναμένεται συμπληρωματική δικογραφία.

Πηγή: kontranews.gr



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...