Ψηφοφορία στο «France Football»: Η Ρεάλ είναι η καλύτερη ομάδα στην Ευρώπη

οφορία στο «France Football»: Η Ρεάλ είναι η καλύτερη ομάδα στην Ευρώπη

Η απόδοση της Ρεάλ Μαδρίτης και η ηχηρή νίκη (0-3) που πανηγύρισε στο ντέρμπι της ισπανικής πρωτεύουσας απέναντι στην Ατλέτικο, το βράδυ του Σαββάτου, έχει κάνει την ομάδα  του Ζινεντίν Ζιντάν ως ένα από τα μεγάλα φαβορί στην Ευρώπη.

Το περιοδικό France Football ξεκίνησε σήμερα μία ψηφοφορία, ρωτώντας τους αναγνώστες του εάν η Ρεάλ Μαδρίτης είναι η καλύτερη ομάδα στην Ευρώπη σήμερα.  Εκείνοι που απάντησαν ήταν  σαφείς: 68%  απάντησαν θετικά, ενώ το 32%  αρνητικά. Η έρευνα κατέγραψε στις πρώτες ώρες της, 7.417 ψήφους.

Μετά από 12 αγώνες πρωταθλήματος, η Ρεάλ Μαδρίτης, προηγείται με ένα πλεονέκτημα τεσσάρων βαθμών από την Μπαρτσελόνα, που περιορίστηκε σε ισοπαλία με την Μάλαγα. Η Ρεάλ έχει 9 νίκες και 3 ισοπαλίες.

Επιπλέον, ο αρχηγός της Κριστιάνο Ρονάλντο, βρίσκεται στην κορυφή του πίνακα των σκόρερ με 8 γκολ, τα ίδια που έχουν σημειώσει  ο Μέσι και ο Λουίς Σουάρες.

Οι πρωταθλητές Ευρώπης, δεν έχουν εξασφαλίσει ακόμη πρόκριση στην φάση νοκ-άουτ του Champions League. Μπορεί να το πετύχουν αύριο με μία ισοπαλία, απέναντι στην Σπόρτινγκ Λισαβόνας.

Πηγή: Filathlos.gr

Πηγή:



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...