Όλα έγιναν σε 10 λεπτά στην Κέρκυρα

ΚΕΡΚΥΡΑ ΚΑΙ ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ ΑΝΑΔΕΙΧΘΗΚΑΝ ΙΣΟΠΑΛΟΙ 1-1

Σε ένα παιχνίδι στο οποίο είδαμε μπάλα μόνο στο πρώτο μισάωρο, Κέρκυρα και Ατρόμητος αναδείχθηκαν ισόπαλοι 1-1. Οι δύο ομάδες αναδείχθηκαν ισόπαλες, αλλά το αποτέλεσμα είναι σαν ήττα και για τις δύο, καθώς ήθελαν το τρίποντο για να ανέβουν στην βαθμολογία.

Οι ποδοσφαιριστές των δύο ομάδων μπήκαν μεν ορεξάτοι στο γήπεδο, αλλά μετά το πρώτο ημίωρο, άρχισαν να δείχνουν επηρεασμένοι από την διακοπή των γιορτών.

Οι Φαίακες πήραν έναν βαθμό μετά από δύο ήττες, αλλά ήθελαν κάτι περισσότερο εν όψει της δύσκολης συνέχειας στο πρωτάθλημα. Από την άλλη, οι Περιστεριώτες, που έχουν τώρα τρία παιχνίδια στην έδρα τους,  ήθελαν κάτι παραπάνω για να φτάσουν στην πεντάδα της βαθμολογίας.

Στο 3ο λεπτό ο Ατρόμητος έχασε μεγάλη ευκαιρία όταν ο Λημνιός βγήκε τετ α τετ με τον Κουτζαβασίλη, αλλά έστειλε την μπάλα πάνω του. Δύο λεπτά αργότερα, οι γηπεδούχοι άνοιξαν το σκορ όταν ο Ζορμπάς έβγαλε από αριστερά την πάσα στον Κόντο, αυτός ντρίμπλαρε, έφερε τη μπάλα στο δεξί και έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα.

Αυτό ήταν, μάλιστα, το τρίτο συνεχόμενο γκολ του Κόντου κόντρα στους Περιστεριώτες, καθώς είχε σκοράρει και στα δύο παιχνίδια της προπέρσινης σεζόν.

Η ισοφάριση ήρθε πολύ νωρίς, όταν στο 9ο λεπτό ο Κυβρακίδης έδωσε πάσα στον Λε Ταλέκ και ο Γάλλος έκανε το 1-1.

Το παιχνίδι είχε γρήγορο ρυθμό, ήταν ανοιχτό και σε κάθε αντεπίθεση θα μπορούσε να μπει γκολ. Στο 17′ ο Ζορμπάς έκανε το σουτ με το δεξί έξω από την περιοχή, αλλά η μπάλα πέρασε πάνω από τα δοκάρια του Γκορμπούνοφ.

Από το 25′ μέχρι το 35′ ο ρυθμός έπεσε με τους φιλοξενούμενους να έχουν την υπεροχή, αλλά να μη μπορούν να κάνουν κλασική ευκαιρία.

Στο 37′ ο Σπίνουλας προσπάθησε να αιφνιδιάσει τον Γκορμπούνοφ με σουτ από πλάγια θέση, αλλά τελικά ο τερματοφύλακας του Ατρόμητου μπλόκαρε με διπλή προσπάθεια.

Με ευκαιρία για την Κέρκυρα ξεκίνησε και το β’ μέρος, όταν ο Τουράμ πέρασε και τον Γκρμπούνοφ, όμως βγήκε σε πλάγια θέση και το γύρισμα που έκανε δεν βρήκε συμπαίκτη του. Από εκείνο το σημείο και μετά το παιχνίδι έπεσε σε… τέλμα, καθώς δεν σημειώθηκε η παραμικρή αξιόλογη ευκαιρία.

Τα αίματα… άναψαν στο 80’, όταν και ο Τουράμ αποβλήθηκε για αντιαθλητικό μαρκάρισμα στον Πλατέλλα και κτύπημα σε Λαζαρίδη και Κυβρακίδη, και τελικά το 1-1 παρέμεινε μέχρι το φινάλε.

Κέρκυρα (Μιχάλης Γρηγορίου): Koυτζαβασίλης, Ντιμιτρόφσκι, Ζορμπάς (86′ Ντουαλά), Σπίνουλας, Κοντός, Νίκιτς (46′ Ανδρεόπουλος), Σιόντης, Ιωάννου, Γεωργίου, Ζαραδούκας (51′ Γκόμες), Τουράμ.

Ατρόμητος (Γιώργος Κορακάκης): Γκορμπούνοφ, Κιβρακίδης, Κατράνης (83′ Μπίτολο), Μπάγκα, Φυτανίδης, Μπρίτο (58′ Πλατέλλας), Κεϊτά (71′ Κυριακίδης), Τόνσο, Λαζαρίδης, Λημνιός, Λε Ταλέκ.

Πηγή: Filathlos.gr

Πηγή:



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...