Όλα τα μάτια στο ντέρμπι των «Δικεφάλων»!

Το σούπερ ντέρμπι ΑΕΚ-ΠΑΟΚ ξεχωρίζει στο σημερινό πρόγραμμα της 24ης αγωνιστικής της Σούπερ Λίγκας!

Η «Ένωση» θέλει διακαώς τη νίκη για να εισέλθει στην πεντάδα (ελπίζοντας ταυτόχρονα σε «στραβοπάτημα» της 5ης Ξάνθης στην Κέρκυρα) ενώ ως έξτρα «όπλα» της θα έχει τον κόσμο της και την… παράδοση, που τη θέλει να μετρά 43 νίκες έναντι 7 του «Δικεφάλου του Βορρά» (ενώ δέκα φορές οι δύο ομάδες ήλθαν ισόπαλες)! Ωστόσο και οι «ασπρόμαυροι» θέλουν το «τρίποντο», για να πάνε ξανά στο -2 από τον δεύτερο Πανιώνιο.

Στο αγωνιστικό μέρος, η «Ένωση» δεν υπολογίζει στους Πατίτο, Μπακάκη, Αλμέιδα και Τσιγκρίνσκι, ενώ αναμένεται να παραταχθεί (σε σύστημα 4-3-2-1) με τους Μπάρκα, Γκάλο, Βράνιες, Λαμπρόπουλο, Ντίντακ, Σιμόες, Γιόχανσον, Μάνταλο, Μπακασέτα, Βάργκας (ή Χριστοδουλόπουλο) και Αραούχο. 

Ο ΠΑΟΚ, από την πλευρά του, θα παίξει χωρίς τους Κίτσιου, Πέλκα, Κουλούρη, Χαρίση, Δεληγιαννίδη και Χατζηισαΐα και αναμένεται να «κατεβεί» με τους Γλύκο, Μάτος, Βαρέλα, Μαλεζά, Κρέσπο, Κάνιας, Σάκχοφ, Τσίμιροτ, Κάμπος, Ενρίκε και Πρίγιοβιτς. 

Εξάλλου, ο πρωτοπόρος Ολυμπιακός, που μετρά πλέον τρεις σερί ήττες, θα υποδεχθεί τον αξιόμαχο Ατρόμητο και θέλει τη νίκη για να διακόψει αυτό το αρνητικό σερί, να βρεθεί ξανά στο +6 από τον δεύτερο Πανιώνιο και να πάει με το ηθικό… ακμαίο στη μεγάλη ρεβάνς των «16» του Γιουρόπα Λιγκ με τη Μπεσίκτας στην Πόλη την προσεχή Πέμπτη.

Στα υπόλοιπα ματς της ημέρας, ο έξοχος φέτος Πλατανιάς (που «βλέπει» πλέι οφ) θα υποδεχθεί την ουραγό Βέροια, ενώ η Κέρκυρα, η οποία επιθυμεί να εξασφαλίσει την παραμονή της, θα παίξει με την Ξάνθη, που θέλει να μείνει 5η στη βαθμολογία.

Αναλυτικά το σημερινό πρόγραμμα:

Κέρκυρα-Ξάνθη (15:00) 
Ολυμπιακός-Ατρόμητος (17:15) 
Πλατανιάς-Βέροια (17:15) 
ΑΕΚ-ΠΑΟΚ (19:30).

Πηγή: Filathlos.gr

Πηγή: http://www.kontranews.gr/SPOR/274618-Ola-ta-matia-sto-ntermpi-ton-Dikephalon ΣΠΟΡ



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...