Όλοι οι υποψήφιοι συμβουλοι της κοινότητας Ναυπάκτου με την “ΟΜΟΡΦΗ ΠΟΛΗ”

ΟΜΟΡΦΗ ΠΟΛΗ ΝΑΥΠΑΚΤΟΣ για την Κοινότητα Ναυπάκτου του Δήμου Ναυπακτίας

Υποψήφιοι σύμβουλοι κοινότητας σε αλφαβητική σειρά:

ΑΘΑΝΑΣΟΠΟΥΛΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ

Γεννήθηκε το έτος 1958 στο Καστράκι Ναυπακτίας. Τέλειωσε το Λύκειο  στη Ναύπακτο και σε ηλικία 18 ετών εντάχθηκε στην ΕΛ.ΑΣ. Υπηρέτησε στην Αθήνα σε διάφορες Υπηρεσίες Τάξης & Ασφάλειας. Υπήρξε μάχιμος και σε Υπηρεσίες γραφείου. Αποστρατεύθηκε από το Α.Τ. Ευπαλίου το έτος 2008 και είναι εκλεγμένος στο Δ.Σ. (Ταμίας) του Συνδέσμου Αποστράτων  Σωμάτων Ασφαλείας Ναυπακτίας-Δωρίδας. Είναι παντρεμένος και έχει τρία (3) παιδιά.

ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΥ ΘΕΟΔΩΡΟΣ

Γεννήθηκε στο Αγρίνιο στις 14/1/1974. Είναι τελειόφοιτος Λυκείου στο τμήμα Οικονομίας και Διοίκησης και μιλάει την αγγλικήν γλώσσα. Επίσης σπουδάζει στο Ανοιχτό Πανεπιστήμιο Πατρών στη Διοίκηση Επιχειρήσεων. Από το 2004 είναι παντρεμένος με την Άρτεμη Μουλαροκώστα και έχουν αποκτήσει δύο παιδιά, τον Βασίλη 14 ετών και τη Φαίη 9 ετών. Από το 2004 εργαζόταν στην ΤΡΑΙΝΟΣΕ ως εκπαιδευτής προσωπικού. Το 2011 αποφάσισε να φύγει από την Αθήνα και να έρθει στη Ναύπακτο, όπου εργάζεται στον ΟΑΕΔ μέχρι και σήμερα. Από πολύ νωρίς τον ενδιέφερε η ενασχόληση με τα κοινά και είχε εκλεγεί τόσο στο Γυμνάσιο, όσο και στο Λύκειο, στο δεκαπενταμελές. Μέλος του ΔΣ του σωματείου της ΤΡΑΙΝΟΣΕ. Στον ελεύθερό του χρόνο ασχολείται με τη μεγάλη του αγάπη, το ποδόσφαιρο και το μπάσκετ.

ΓΟΥΡΖΗ ΑΓΓΕΛΙΚΗ  

Γεννήθηκε και μεγάλωσε στη Ναύπακτο. Αποφοίτησε από το 1ο Γενικό Λύκειο Ναυπάκτου. Είναι πτυχιούχος του τμήματος Νοσηλευτικής του ΤΕΙ Πατρών. Εργάζεται ως ιδιωτική υπάλληλος στο χώρο της υγείας. Είναι παντρεμένη με τον Λιανό Ευθύμιο και έχουν μία κόρη. 

ΔΑΣΚΑΛΟΠΟΥΛΟΣ ΑΝΤΩΝΙΟΣ

Γεννήθηκε το 1950 στο Παλαιοξάρι, τελείωσε το Γυμνάσιο στο Ευπάλιο και το Λύκειο στου Ζωγράφου-Αθήνα. Πτυχιούχος Δημοσιογραφικής Σχολής και σπουδές Πολιτικών Επιστημών στο Πάντειο Πανεπιστήμιο.

Εργάστηκε επί 35 χρόνια κατά σειρά στις ημερήσιες εφημερίδες Αυγή, Ελευθεροτυπία, Επικαιρότητα, Εξόρμηση, Αυριανή, Δημοκρατικός Λόγος καθώς και στην ΕΡΤ, σε διευθυντικές θέσεις και ως αρθρογράφος σε περιοδικά.

Συγγραφέας δύο βιβλίων: «Αποχαιρετισμός του χθες» (διηγήματα) και «Ισλάμ και Τουρκία» (μελέτη).

Έγγαμος και πατέρας δύο παιδιών δημοσιογράφων. Μετά τη συνταξιοδότησή του κατοικεί μόνιμα στη Ναύπακτο. Μέλος της ΕΣΗΕΑ και συνδικαλιστής.

ΚΑΤΣΟΥΛΗ ΕΛΕΝΗ

Γεννήθηκε στην Αθήνα το 1969 και κατοικεί μόνιμα στη Ναύπακτο εδώ και 15 χρόνια. Η αγάπη της για τη Ναύπακτο ξεκίνησε από τον πατέρα της Γεώργιο Κατσούλη, που κάθε Σαββατοκύριακο, γιορτή και διακοπές ερχόταν στην ιδιαίτερη πατρίδα του. 

Έχει σπουδάσει στο Πανεπιστήμιο Πατρών Πολιτικός Μηχανικός, έχει μεταπτυχιακό στη Διοίκηση Επιχειρήσεων και στις Αποκαταστάσεις Ιστορικών Κτιρίων, ξέρει άπταιστα Αγγλικά και Γαλλικά και μέτρια Ισπανικά. 

Αυτή η αγάπη για τη Ναύπακτο την οδήγησε στη μόνιμη εγκατάσταση της οικογένειάς της με τον Βασίλη Πολιτόπουλο πολιτικό μηχανικό και την κόρη τους.

Στην Εφορεία Αρχαιοτήτων Αιτωλοακαρνανίας, όπου δουλεύει έχει μελετήσει, εντάξει και επιβλέψει το πρόσφατο έργο αποκατάστασης των επιθαλάσσιων τειχών του Κάστρου Ναυπάκτου στο ΕΣΠΑ και είναι στην ομάδα για την ένταξη περαιτέρω εργασιών και για άλλα μνημεία της Ναυπάκτου. 

Είναι ενεργό μέλος των εθελοντών του συλλόγου Αλκυόνη της Ναυπάκτου, καθώς και της Λέσχης Ανάγνωσης της Παπαχαραλαμπείου Βιβλιοθήκης. 

Πιστεύει ότι δεν φτάνει μόνο η ποσόστωση για τη συμμετοχή των γυναικών στα ψηφοδέλτια, αλλά για να Αλλάξει πραγματικά η κατάσταση θα πρέπει και να εκλεγούν!

ΚΙΜΙΝΟΥΛΑΚΗ ΠΛΟΥΜΗ ΜΥΡΤΩ

Γεννήθηκε  στα Χανιά το 1980. Είναι Στρατιωτικός  και εργάζεται στο 2/39 Συνταγμα Ευζώνων Μεσολογγίου .
Ειναι απόφοιτος  του ΑΤΕΙ Ιατρικων Εργαστηριων στη Λάρισα και προσφατα απόφοιτος  της Ιταλικής Γλώσσας και Φιλολογίας στο Εθνικό  και Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών. 
Το 2007 παντρεύτηκε  τον Πλουμη Λουκά και από τότε διαμενει μόνιμα στη Ναύπακτο. Εχει τρία παιδιά,  τον Δημήτρη  10 ετών,  τον Νικόλα 8 ετών και τον Αλέξανδρο  5 ετών. 
Τα τελευταία χρόνια  ασχολείται ενεργά στο Σύλλογο Γονέων και Κηδεμόνων  του 6ου Δημοτικού Σχολείου  Ναυπάκτου.

ΚΟΛΟΚΥΘΑΣ ΑΝΔΡΕΑΣ

Γεννήθηκε στη Ναύπακτο το 1996 όπου και μεγάλωσε, Έχει τελειώσει το Τεχνικό Λύκειο Ναυπάκτου και εργάζεται στον Ιδιωτικό Τομέα.

ΚΟΥΣΑΡΙΔΑ ΔΗΜΗΤΡΑ (ΝΕΚΤΑΡΙΑ)

Γεννήθηκε στο Αγρίνιο και κατάγεται από τη Σταμνά Μεσολογγίου . Έζησε και μεγάλωσε στην Πάτρα ως το πέρας της δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης. Σπούδασε styling – καλαισθησία ενδυμασίας και διακόσμησης σε σχολή μόδας των Αθηνών , χορό , την αγγλική γλώσσα , βασικές ενότητες Η/Υ και εταιρικά προγράμματα – μηχανογραφημένη λογιστική . Είναι μητέρα δύο παιδιών : Η κόρη της Νίκη , τελειόφοιτη της Φιλοσοφικής σχολής Πατρών και απόφοιτη μουσικών σπουδών και ο γιος της Σπύρος , σήμερα μαθητής της Α’ Λυκείου . Επί 25 έτη δραστηριοποιείται επαγγελματικά στον χώρο του λιανικού εμπορίου ως πωλήτρια και σε υπεύθυνες θέσεις μεγάλων επιχειρήσεων , ενώ υπήρξε παράλληλα και δασκάλα αερόβιας χορογυμναστικής σε τμήματα παιδιών , εφήβων , ενηλίκων . Σήμερα , εδρεύει στη δική της ατομική επιχείρηση Nettare boutique στο στενοπάζαρο Ναυπάκτου . Ασχολείται με τα κοινά , διότι θέλει να προσφέρει το καλύτερο δυνατόν, μέσω της γνώσης και εμπειρίας της , στον τόπο της Ναυπάκτου και στην τοπική αγορά της, που η ίδια επέλεξε να ζήσει , να δημιουργήσει , να επενδύσει

ΚΩΤΑΝΤΟΥΛΑ ΖΩΗ

Χημικός Μηχανικός / Συγγραφέας.

Γεννήθηκε το 1966 στη Ναύπακτο όπου μεγάλωσε και τελείωσε το σχολείο. 

Σπούδασε Χημικός Μηχανικός στην Πολυτεχνική Σχολή του Πανεπιστημίου Πατρών. 

Ασκεί το επάγγελμά της από το 1991 έως και σήμερα. 

Εργάστηκε ως μηχανικός στη βιομηχανία 3Ε – Coca Cola, αρχικά στο εργοστάσιο Ευηνοχωρίου και στη συνέχεια για 7 χρόνια στο εργοστάσιο Σχηματαρίου στη διεύθυνση Διασφάλισης Ποιότητας. 

Τα τελευταία 18 χρόνια είναι ελεύθερος επαγγελματίας στον τομέα Υγιεινής και Ασφαλείας της εργασίας, παρέχοντας υπηρεσίες Τεχνικού Ασφαλείας σε διάφορες επιχειρήσεις. 

Επιπλέον, από το 2008 ανήκει στους αξιολογητές του Εθνικού Συστήματος Διαπίστευσης για ζητήματα πιστοποίησης οργανισμών και φορέων.

Το 2016 από τις εκδόσεις Γαβριηλίδης κυκλοφόρησε το πρώτο της βιβλίο διηγημάτων με τίτλο “Πλατεία Τζαβελλαίων 2”.

Μοιράζει τη διαμονή της ανάμεσα στην Αθήνα και στη Ναύπακτο. Παντρεμένη με τον Σεραφείμ Μπλήτα και μητέρα τριών παιδιών που σπουδάζουν, ενός αγοριού 23 ετών και δυο κοριτσιών, 22 και 20 ετών.

ΛΟΜΒΑΡΔΕΑΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ

Γεννήθηκε το 1961 στην Ναύπακτο όπου μεγάλωσε και τελείωσε το σχολείο. Αποφοίτησε από την Σχολή Εργοδηγών Μηχανολόγων της πόλης μας. Μετέπειτα κατατάχθηκε στην Ελληνική Αστυνομία, την οποία υπηρέτησε για 25 συναπτά έτη, οπότε και αποστρατεύτηκε. Είναι συνταξιούχος από το 2014, εκλεγμένο μέλος της Τοπικής Κοινότητας Ναυπάκτου και από το 2015 μέλος του Δημοτικού Λιμενικού Ταμείου Ναυπάκτου. Είναι παντρεμένος με την Ιωάννα Αδαμοπούλου, Βιβλιοθηκονόμο και πατέρας τριών παιδιών.

Ο ίδιος δηλώνει: «Τα τελευταία χρόνια ασχολούμαι ενεργά με τα κοινά του τόπου μας και δηλώνω παρόν ως απλός στρατιώτης σε μια προσπάθεια για την ανάπτυξη της πόλης μας»

ΛΟΥΚΟΠΟΥΛΟΣ ΧΡΗΣΤΟΣ

Γεννήθηκε το 1951 στη Ναύπακτο, όπου και τελείωσε το σχολείο. Σπούδασε στην Παιδαγωγική Ακαδημία Λαμίας. Υπηρέτησε ως δάσκαλος σε πολλά χωριά της Ναυπακτίας και ως Διευθυντής στο 12/θ 1ο Δημοτικό Σχολείο Ναυπάκτου και στο 6/θ Δημοτικό Σχολείο Αντιρρίου. Σήμερα είναι συνταξιούχος και πατέρας τριών παιδιών. 

ΜΠΙΣΜΠΙΚΗ ΑΙΚΑΤΕΡΙΝΗ

Μόνιμη κάτοικος Ναυπάκτου και πολύτεκνη μητέρα πέντε παιδιών. Η ίδια δηλώνει: «Αγαπώ πολύ τη Ναύπακτο και θέλω να προσφέρω με τη σειρά μου στο καλό της πόλης μας. Επιδιώκω να παραμείνω ενεργός πολίτης και να στέκομαι ουσιαστικά και πρακτικά δίπλα στους δημότες και τα προβλήματά τους κάτι το οποίο αποτελεί όχι μόνο άποψη και θέση αλλά επιτακτική ανάγκη.»

ΣΑΛΟΥΡΟΥ ΙΩΑΝΝΑ

Γεννήθηκε το 1987. Τα πρώτα χρόνια της ζωής της μεγάλωσε στο χωρίο Ασπριά της Ορεινής Ναυπακτίας. Αργότερα, για τις εκπαιδευτικές της ανάγκες εγκαταστάθηκε με τις δύο αδερφές της και τους γονείς της (Σαλούρο Βαγγέλη και Σερεμέτη-Σαλούρου Ανθή) στην πόλη της Ναυπάκτου. Σπούδασε στο Τ.Ε.Ι Ιονίων Νήσων στο Τμήμα «Τεχνολογίας Βιολογικής Γεωργίας & Τροφίμων». Σήμερα, εργάζεται στον ιδιωτικό τομέα και ζει μόνιμα στην πόλη της Ναυπάκτου με τον σύζυγό της και τα δύο τους παιδία. Αγαπά πολύ τη φύση, τα ζώα και λατρεύει να προσφέρει τις γνώσεις της και τη βοήθειά της για το κοινό καλό.

ΣΙΑΜΑΝΤΑΣ ΘΕΟΔΩΡΟΣ

Γεννήθηκε και μεγάλωσε στη Ναύπακτο. Σπούδασε στο Μαθηματικό Τμήμα του Πανεπιστημίου Αθηνών. Διετέλεσε ιδρυτικό μέλος του Συλλόγου Αιτωλοακαρνάνων σπουδαστών, με αντιδικτατορική δράση. Εργάστηκε στη Β/θμια εκπαίδευση μέχρι το 2013. Είναι παντρεμένος και πατέρας μιας κόρης που είναι Αρχιτέκτονας.

ΤΖΑΘΑΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ

Γεννήθηκε στην Αθήνα. Σπούδασε Αρχιτεκτονική στο Πολυτεχνείο του Τορίνο. Διατηρεί τεχνικό γραφείο στην Αθήνα και στη Ναύπακτο. Ασχολείται με ιδιωτικά έργα. Διετέλεσε πρόεδρος του Συλλόγου Μηχανικών Ναυπάκτου. Είναι παντρεμένος με την Βασιλική Γιαννοπούλου και έχουν δύο παιδιά, την Δανάη και τον Ηλία.   

ΤΟΥΜΠΑΝΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ

Γεννήθηκε και εργάστηκε στη Ναύπακτο. Είναι πτυχιούχος Ανωτάτης σχολής Πολιτικών Επιστημών. Διετέλεσε Πρόεδρος Δ.Σ. Ναυπάκτου (1978-1981), Αναπληρωτής Δήμαρχος Ναυπάκτου (1978- 1981), Δήμαρχος Ναυπάκτου (Μάρτιος 1982 – Δεκέμβριος 1982), Πρόεδρος Μικτής Χορωδίας Ναυπάκτου, Πρόεδρος Ναυτικού Ομίλου Ναυπάκτου, και στέλεχος Καταστήματος Εθνικής Τράπεζας Ναυπάκτου. Είναι αντιπρόεδρος του ΔΣ του κληροδοτήματος υποτροφιών για μεταπτυχιακές σπουδές Χαρ. Κολοκυθά. Είναι εν ενεργεία σύμβουλος της Δημοτικής Κοινότητας Ναυπάκτου. Είναι παντρεμένος με την Βάσω Κοζώνη και έχουν δύο κόρες τη Σοφία, διπλωματούχο καθηγήτρια πιάνου και την Αθανασία, Δικηγόρο.



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...