Όλοι στην αποστολή του ΠΑΟΚ ενόψει Λίμπερετς

Χωρίς το παραμικρό αγωνιστικό πρόβλημα και με όλους τους παίκτες στην αποστολή του ο ΠΑΟΚ είναι έτοιμος για να επιστρέψει στις εντός έδρας νίκες και να κατακτήσει την πρόκριση στην επόμενη φάση του Europa League.

Aναλυτικά τα όσα αναφέρει η ΠΑΕ ΠΑΟΚ:

“Το γήπεδο, το σπίτι και η δύναμη του ΠΑΟΚ, η Τούμπα δηλαδή, τις τελευταίες δύο σεζόν αποδείχτηκε μοιραία στην προσπάθεια της ομάδας να περάσει στη φάση των 32 του Europa League. Ήρθε η ώρα αυτό ν’ αλλάξει.

Ο Δικέφαλος στα προηγούμενα οκτώ ματς ομίλων του Europa League έχει μόλις μία νίκη, κόντρα στη Ντινάμο Μίνσκ στις 18.09.2014 κι έπειτα μετρά τρεις ήττες και τέσσερις ισοπαλίες. Απέναντι στη Λίμπερετς θέλει να σπάσει αυτό το αρνητικό σερί και να κατακτήσει τη νίκη που υπό προϋποθέσεις μπορεί να του δώσει την πρόκριση.

Το κακό είναι πως ο ΠΑΟΚ δεν ορίζει την τύχη του, αφού το εισιτήριο για την επόμενη φάση της διοργάνωσης ουσιαστικά παίζεται στο Αζερμπαϊτζάν. 

Ο Βλάνταν Ίβιτς και οι ποδοσφαιριστές του είναι αποφασισμένοι να επιστρέψουν στα θετικά αποτελέσματα και να γυρίσουν την εις βάρος τους κατάσταση έπειτα από τις τρεις σερί ήττες στο πρωτάθλημα.

Ο Σέρβος τεχνικός έχει όλους τους παίκτες στη διάθεσή του, αφού προβλήματα τραυματισμών δεν υπάρχουν. Στην τελευταία προπόνηση που πραγματοποιήθηκε στη Νέα Μεσημβρία, το βάρος έπεσε στην τακτική προσέγγιση της αναμέτρησης με τον Ίβιτς να… προβάρει τον τρόπο με τον οποίο θέλει να λειτουργήσει η ομάδα του στον αγωνιστικό χώρο για να ξεπεράσουν το εμπόδιο της Λίμπερετς. Το πρόγραμμα περιελάμβανε τόσο τελειώματα όσο και εξάσκηση στις στατικές φάσεις”.

Πηγή: Filathlos.gr

Πηγή:



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...