«Όπλο» επιστροφής ο κόσμος

petalopanaitolikosΗ χρονιά για τον Παναιτωλικό ξεκίνησε με τεράστιες προσδοκίες, όμως τα πρώτα αποτελέσματα έφεραν κάτι περισσότερο από απογοήτευση.

Η ομάδα πραγματοποιούσε χαμηλές πτήσεις, με αποτέλεσμα να εκθέτει τον Καραγεωργίου, που είχε εκφράσει την πεποίθησή του πως το πρωτάθλημα θα καταλήξει εύκολα στο Αγρίνιο.

Σημαντικό ρόλο σε όλα αυτά, πέρα από τον λάθος σχεδιασμό του καλοκαιριού, έπαιξε και ένας άλλος παράγοντας. Η απουσία του κόσμου, των οργανωμένων δηλαδή, που είχαν έρθει σε ρήξη με την διοίκηση και δεν πήγαιναν στο γήπεδο.

Όλα αυτά όμως μέχρι τον Γενάρη, όταν τα πάντα στο Αγρίνιο άλλαξαν. Ο Χάβος αντικατέστησε τον Καραγεωργίου, ήρθαν παίκτες που μπορούν να κάνουν την διαφορά και οι οργανωμένοι επέστρεψαν, με σκοπό να στηρίξουν αυτή την νέα προσπάθεια του συλλόγου να καλύψει το χαμένο έδαφος και να επιστρέψει στην Α’ Εθνική.

Μαζί με τους οργανωμένους, όπως φαίνεται και από τα αποτελέσματα, ήρθαν και οι επιτυχίες, με τα καναρίνια να τρέχουν ένα σερί 20 αγώνων χωρίς ήττα, να καλύπτουν τους 13 βαθμούς που απείχαν από την πρώτη τριάδα και να χάνουν την απευθείας άνοδο στην τριπλή ισοβαθμία με Ολυμπιακό και Καλλονή.

Τώρα, στα πλέι οφ, μετά την νίκη επί του Ηρακλή, ο Παναιτωλικός βρίσκεται στην κορυφή, με τους φίλους των καναρινιών να έχουν βοηθήσει και πάλι την αγαπημένη τους ομάδα γεμίζοντας το γήπεδο, το οποίο χτες έμοιαζε με… καμίνι.

gazzeta.gr



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...