Όταν η Όλγα μιλάει ο Σίμος ακούει;

Όταν η Όλγα μιλάει ο Σίμος ακούει;
Το θέμα της μείωσης του ΦΠΑ στην εστίαση είναι ένα σοβαρό θέμα, που αντιμετωπίζεται όμως εντελώς επιδερμικά από την κυβέρνηση. 
Όταν πριν από λίγο καιρό η Όλγα Κεφαλογιάννη μιλούσε για μείωση του ΦΠΑ στην εστίαση από το 2013 και βλέπουμε, ο Σίμος Κεδίκογλου έρχεται  τώρα να την συμπληρώσει ή για να «καπελώσει» την Όλγα Κεφαλογιάννη;  Ο κυβερνητικός εκπρόσωπος , μιλώντας στο MEGA, είπε ότι αποτελεί πρόθεση της κυβέρνησης να μειωθεί ο ΦΠΑ στην εστίαση, λέγοντας: «είναι άμεση προτεραιότητα της κυβέρνησης και θα το κάνουμε το συντομότερο δυνατόν».

Κοντεύει να τελιώσει η καλοκαιρινή περίοδος και στο κυβερνητικό επιτελείο κάνουν θεωρητικές σκέψεις για αυτό που θα έπρεπε να έχει τακτοποιηθεί!  Τα καταστήματα κλείνουν το ένα μετά το άλλο εξαιτίας της ύφεσης. Ο αυξημένος ΦΠΑ, είναι ένας επιπλέον λόγος, η οικογένεια, οι τουρίστες και οι εκδρομείς να μην επιλέγουν τα ταβερνάκια ή τα εστιατόρια, αλλά να το ρίχνουν στο πικ-νικ…..

Ο Σίμος Κεδίκογλου αναφέρθηκε και στο περιστατικό της Ύδρας.

«Ο νόμος θα εφαρμοσθεί προς κάθε κατεύθυνση. Απ’ όπου κι αν προέρχεται η φοροδιαφυγή, θα ελεγχθεί και θα παταχθεί, παραδειγματικά. Ιδιαίτερα στη σημερινή συγκυρία, είναι όχι απλώς αντικοινωνική, αλλά εχθρική προς την κοινωνία συμπεριφορά, η φοροδιαφυγή. Κλέβεις από τον διπλανό σου. Και κάτι που πρέπει να καταλάβουμε όλοι μας, είναι ότι ο φοροφυγάς, δεν κλέβει από κάποιον ξένο κορβανά» υπογράμμισε ο Σίμος Κεδίκογλου.

ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΚΟΥΖΙΝΑ
Πηγή:http://www.briefingnews.gr



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...