Όταν ο πρώην της μπούκαρε ξαφνικά στο σπίτι, πάγωσε από τον φόβο της. Όταν δείτε τι της έκανε, θα πάθετε σοκ! (Εικόνες & Βίντεο)

Όταν ο πρώην της μπούκαρε ξαφνικά στο σπίτι, πάγωσε από τον φόβο της. Όταν δείτε τι της έκανε, θα πάθετε σοκ! (Εικόνες & Βίντεο)

πρώην

Η Rachael Moore ζει στο Brisbane της Αυστραλίας μαζί με τα 5 της παιδιά ηλικιών από 2 μέχρι 14. Τα 3 μεγαλύτερα παιδιά της είναι από τον προηγούμενο γάμο της που τέλειωσε όταν η Rachel κατάφερε να γλυτώσει από τον βίαιο άντρα της.

Όταν η Rachael γνώρισε τον Daryl  μερικά χρόνια μετά, αποφάσισε να δοκιμάσει ξανά. Το ζευγάρι ερωτεύτηκε και πέρασαν μαζί 7 χαρούμενα χρόνια μεγαλώνοντας τα 3 παιδιά της Rachel και δύο δικά τους. Όλα τα παιδιά θεωρούσαν τον Daryl πατέρα τους και όλοι έλεγαν πως ήταν ένας υπομονετικός και καλός άνθρωπος.

Αλλά μία μέρα, προς έκπληξη όλων, ο Daryl είχε ένα βίαιο ξέσπασμα και επιτέθηκε στη Rachel. Ήταν ένα μεμονωμένο περιστατικό, αλλά η Rachel είχε ορκιστεί να μην γίνει ξανά το θύμα ενδοοικογενειακής βίας. Τέλειωσε αμέσως τη σχέση τους και είπε στον Daryl πως έπρεπε να φύγει.

Το ζευγάρι κατάφερε να κρατήσει επαφές για χάρη των παιδιών τους. Ζούσαν χωριστά αλλά κρατούσαν ακόμα επαφές και όλα φαινόντουσαν να πηγαίνουν μια χαρά. Αλλά μετά από λίγο, η Rachel παρατήρησε πως η συμπεριφορά του Daryl είχε αρχίσει να αλλάζει.

Μία μέρα προσπάθησε να την καλέσει πολλές φορές και τις άφησε απειλητικά μηνύματα. Αργότερα το ίδιο απόγευμα, όταν η Rachel άκουσε λάστιχα στον δρόμο, ήξερε αμέσως ποιος ήταν. Γνωρίζοντας πως τα πράγματα θα γινόντουσαν άσχημα, πήρε τα παιδιά της και μπήκε σε ένα δωμάτιο για να κρυφτεί.

Καθώς κρυβόντουσαν στο δωμάτιο, άκουσαν την πόρτα να ανοίγει και τον Daryl να μπαίνει στο σπίτι.

Όταν ο Daryl μπήκε στο δωμάτιο που ήταν η οικογένεια, κρατούσε ένα τουφέκι. Η Rachel προσπάθησε να τον ηρεμήσει αλλά εκείνος δεν άκουγε. Σήκωσε το όπλο και την πυροβόλησε 2 φορές στο χέρι, αφήνοντάς την λιπόθυμη. Αλλά πάνω που νόμιζαν πως είχε χαθεί κάθε ελπίδα, τα 3 μεγαλύτερα παιδιά της ανέλαβαν δράση.

O Cameron, μόλις 12 χρονών, ήταν ο πρώτος που αντέδρασε. Χτύπησε τον Daryl στο στομάχι και τον αφόπλισε πριν πάρει το όπλο του και πάει έξω να το κρύψει. Εκείνη τη στιγμή ο Jayden, 12, αντεπιτέθηκε και έπιασε τον Daryl από τον λαιμό, όπως αναφέρει το taz.

Με το που γύρισε και ο Cameron στο δωμάτιο, τα δύο αδέρφια τον σταμάτησαν και τον έριξαν λιπόθυμο. Όλη αυτή την ώρα, η 10χρονη Kayla είχε καταφέρει να πάρει τη μητέρα της και να φύγουν από το δωμάτιο, φρόντισε τις πληγές της και κάλεσε ασθενοφόρο.

Χάρη στην εκπληκτική γενναιότητα των παιδιών της, κατάφερε να επιβιώσει και τώρα ο Daryl βρίσκεται υπό κράτηση και περιμένει να δικαστεί για απόπειρα ανθρωποκτονίας.

Αρχικώς, δεν ήταν σίγουρο εάν θα ακρωτηρίαζαν το χέρι της ή αν θα γλίτωνε. Μετά από μερικές επεμβάσεις όμως τελικά τα κατάφεραν. Χωρίς τα παιδιά της, η Rachel πιθανώς να μην ήταν εδώ σήμερα.

Τα παιδιά της βραβεύτηκαν με μετάλια λόγω του ηρωισμού που έδειξαν και παρόλο που είναι ψυχολογικά σημαδεμένα, είναι ακόμα ζωντανά. Μαζί μπορούν να προχωρήσουν και να είναι ξανά μία χαρούμενη οικογένεια.

Δείτε την Rachael και τα παιδιά της να διηγούνται την ιστορία τους:

Πηγή:



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...