Όχι στην μείωση 12%,ναι στο κόψιμο οδοιπορικών

Όχι στην μείωση 12%,ναι στο κόψιμο οδοιπορικών
Σύμφωνα με όσα λένε κυβερνητικές πηγές και μεταδίδει το Reuters το ύψος του πακέτου μέτρων που έχει μέχρι στιγμής βρεθεί είναι 10,8 δις ευρώ. Ο στόχος θυμίζουμε είναι τα 11,5 δις.

Το επιτελείο του υπουργού Οικονομικών Γ.Στουρνάρα,μεταδίδει ένα κλίμα αισιοδοξίας -όχι για τους πολίτες που θα πληρώσουν εννοείται,αλλά για τη κυβέρνηση- ότι τελικά ο στόχος θα επιτευχθεί. Το ερώτημα όμως από που έχουν βρεθεί τόσα δις;
Σ΄ ότι αφορά τους στρατιωτικούς ,ούτε φωνή ούτε ακρόαση. Όλες οι πληροφορίες συγκλίνουν στο ότι έχουν βρεθεί τα 500 εκατομμύρια από το ένα δις που ζητά επιπλέον η τρόϊκα. Που θα βρεθούν τα άλλα 500 κανείς δεν μπορεί να φανταστεί και οι υπουργοί λένε ότι εξακολουθούν να ψάχνουν. Το πράγμα ίσως να ξεκαθαρίσει τα επόμενα 24ωρα,μετά και από την επιστροφή Παναγιωτόπουλου από τη Κρήτη ,όπου εκτός από επιθεωρήσεις μονάδων ,έκανε και ολιγοήμερες διακοπές.

Είναι δυνατόν να αποφευχθούν περικοπές στα εισοδήματα των στρατιωτικών;
Απ΄ όσα έχουν διαρρεύσει κι απ΄ όσα γνωρίζουμε αυτό το σενάριο “δεν βγαίνει”,αν και οι κυβερνητικοί αρχίζουν και διαρέουν ότι “έσωσαν τα ειδικά μισθολόγια”.

Ποια είναι η υποψία που κυκλοφορεί; Ότι θα κοπούν οδοιπορικά και θα υποστηρίξουν ότι “δεν πειράξαμε,τους μισθούς,αλλά τα “μαϊμού” οδοιπορικά”. Τα οποία όμως όπως έχουμε ξαναγράψει ήταν …πολιτικάντικη μαϊμουδιά.

onalert.gr

ΕΘΝΙΚΑ
Πηγή:http://www.briefingnews.gr



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...