Ό Ναυπάκτιος του NCAA…Γιάννης Σίνης στο nafpaktianews.gr

Ο Γιάννης έχει καταγωγή από την Ναύπακτο είναι γιός του Κώστα και της Φαίης Σίνη. Ο πατέρας του Κώστας δραστηριοποιείτε επαγγελματικά στο χώρο της φωτογραφίας στην Πάτρα. Ο Γιάννης είναι γεννημένος 4 Σεπτεμβρίου 1991 ηλικίας 21 ετών. Ο Γιάννης Σίνης έχει γεννηθεί στο Μόντρεαλ – έχει προλάβει να αγωνιστεί στην Ελλάδα στην Απολλωνιάδα, και στην Ισπανία Οτέρο. Ωστόσο, η φήμη του ξεπέρασε τη δεξιά όχθη του Ατλαντικού και πλέον επέστρεψε στην αμερικανική ήπειρο, όχι, όμως, στη γενέτειρά του τον Καναδά, αλλά στις ΗΠΑ.Ο νεαρός κέρδισε μία σημαντική υποτροφία στο Πανεπιστήμιο USD και ετοιμάζεται να δουλέψει σκληρά και να βελτιωθεί, προκειμένου όταν έρθει η ώρα να κάνει το μεγάλο… άλμα στην καριέρα του.Δεν είναι λίγοι αυτοί που εκφράζονται με τα καλύτερα λόγια για την αξία του.  Φιλοξενήσαμε το Γιάννη Σίνη στη διαδικτυακή μας συνέντευξη ας τον γνωρίσουμε καλύτερα.

Πως είναι η ζωή σου στην άλλη μεριά του Ατλαντικού;

 Όλα κυλούν ομαλά και θετικά . Αυτή τη στιγμή πηγαίνω σχολείο παράλληλα κάνω  προπονήσεις . Ο στόχος μου είναι η μπασκετική μου βελτίωση αλλά και συγχρόνως η βελτίωση μου ως μαθητής .

Αγωνίζεσαι στο κολεγιακό νιώθεις κοντά στο να κάνεις το μεγάλο άλμα στο NBA ή για κάποια μεγάλη ομάδα της Ελλάδας;

Πιστεύω πως το επίπεδο όπου παίζω είναι πολύ υψηλό και αυτό το λέω έχοντας παίξει σε Ελλάδα, Ισπανία, Αμερική καθώς και με την Εθνική ομάδα. Επίσης μπορώ να πω πως από τότε  που ήρθα στην Αμερική έχω βελτιωθεί σε μεγάλο βαθμό. Παρ’ όλα αυτά βλέπω μέσα μου πως υπάρχει μεγάλη θέληση και δυνατότητα για περισσότερη. Από εκεί και πέρα θα προσπαθήσω για ότι καλύτερο μπορώ.

Στην ομάδα που αγωνίζεσαι αφήνεις σύμφωνα με δημοσιεύματα τις καλύτερες εντυπώσεις οι  συμπαίκτες σου έχουν κάποιο παρατσούκλι και πώς σου συμπεριφέρονται.

Γενικά υπάρχει καλό κλίμα στην ομάδα εντός και εκτός παρκέ. Όλα είναι καλά με τους συμπαίκτες μου και τους αρέσει που είμαι ο μόνος Ευρωπαίος εκεί. Κάποια παρατσούκλια μου είναι “John the Greek” , ” Johan”

Πως νιώθεις με αυτά που λέγονται καθημερινά για την χώρα σου και πως αντιδράς όταν και αν τα ακούς από ξένους.

Η αλήθεια είναι πως νιώθω περίεργα γιατί και εγώ δεν ξέρω ακριβώς τι γίνετε και πως περνάει ο κόσμος. Καθημερινά όμως κόσμος που ξέρει πως είμαι από την Ελλάδα με ρωτάνε για την οικονομία και την πολιτική, τους απαντώ πως είναι όλα καλά τα Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης το παρακάνουν και πως η Ελλάδα έχει αποδείξει ιστορικά πως μπορεί να ξεπερνά οποιαδήποτε δυσκολία.

Τι μήνυμα θα ήθελες να στείλεις στου φίλους στο τόπο καταγωγής σου τη Ναυπακτία και το τόπο διαμονή σου την Πάτρα.

“Keep walking.” Θετικό κλίμα να υπάρχει και όλα θα πάνε καλά. Ακόμα να πω πως μου λείπει η οικογένεια μου και οι φίλοι μου.

 



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...