ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΗ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ Γαλατά-Ανεξάρτητος συνδυασμός της τ.κ.Γαλατά

Στις 26 Μαΐου 2019 ζητάμε τη στήριξή σας και τη ψήφο σας με σκοπό την ανάπτυξη του τόπου μας, καθώς και την καλυτέρευση της καθημερινότητας όλων μας. Είναι πολύ σημαντικό για εμάς να υπάρξει συσπείρωση και ενότητα απέναντι στα προβλήματα που καλούμαστε να αντιμετωπίσουμε με κοινή στρατηγική και πολιτική, κάτι το οποίο έως τώρα δεν υπήρχε και δυστυχώς κάποιοι λειτουργούσαν και συνεχίζουν να το κάνουν με λογικές παλαιοκομματικές και αναχρονιστικές.

Παρακάτω σας αναφέρουμε κάποια από τα έργα που πιστεύουμε πως πρέπει να υλοποιηθούν στο χωριό μας.

  1. Αποπεράτωση πνευματικού κέντρου, ούτως ώστε να στεγαστούν οι σύλλογοι και τα ΚΑΠΗ Γαλατά.
  2. Τοποθέτηση ηλεκτροφωτισμού επί της περιφερειακής οδού, από την εθνική έως το Κρυονέρι σε συνεργασία με την Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδος για την ασφάλεια, την ανάδειξη και την ανάπτυξη του χωριού μας.
  3. Αλλαγή του δικτύου υδροδότησης για την αποφυγή των συχνών διακοπών ρεύματος λόγω των καιρικών συνθηκών, καθώς και στην αντικατάσταση του δημοτικού φωτισμού με λάμπες LED πάντα με τη συνεργασία της Δημοτικής Αρχής και της ΔΕΔΔΗΕ.
  4. Μελέτη και κατασκευή της προβλήτας του Κρυονερίου, η οποία στην κατάσταση που βρίσκεται απαγορεύεται να χρησιμοποιηθεί. Επίσης, προτείνουμε κατασκευή γλύστρας σκαφών με επαρκή φωτισμό και διαμόρφωση δημοτικού πάρκινγκ. Το συγκεκριμένο έργο χρειάζεται συνεργασία με το Δημοτικό Λιμενικό Ταμείο.
  5. Ασφαλτόστρωση του παράκτιου δρόμου Κρυονερίου-Καβουρότρυπας σε συνεργασία με τη Δημοτική Αρχή και την Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδος.
  6. Επέκταση του δικτύου ύδρευσης της Καβουρότρυπας.
  7. Τοποθέτηση ειδικών κάδων συλλογής κενών σκευασμάτων από φυτοφάρμακα κ.ά. σε διάφορα σημεία του κάμπου για την προστασία του περιβάλλοντος.
  8. Συνεργασία με τη Διεύθυνση του Δημοτικού Σχολείου για την καλύτερη λειτουργία του, καθώς επίσης και με το Εκκλησιαστικό Συμβούλιο και τους πολιτιστικούς συλλόγους για περισσότερες και ποιοτικές εκδηλώσεις.

Ο Συνδυασμός μας δεν θα είναι του εγώ ή το εμείς, αλλά όλοι μαζί οι χωριανοί για το καλό του τόπου μας.

ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΑ

ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΑ

ΓΙΑ ΤΟΝ ΓΑΛΑΤΑ ΠΟΥ ΑΓΑΠΑΜΕ

Ο συνδυασμός ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΗ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΓΑΛΑΤΑ αποτελείται από τους παρακάτω υποψηφίους:

ΒΛΑΧΟΣ ΣΠΥΡΙΔΩΝ

ΚΑΚΟΛΥΡΗΣ ΑΝΔΡΕΑΣ

ΚΡΕΤΣΗ ΣΠΥΡΙΔΟΥΛΑ

ΠΟΛΟΝΥΦΗ-ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΠΟΥΛΟΥ ΕΛΕΝΗ

ΨΑΘΑΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...