1ο Ε.Κ. Άμφισσας για την επιμόρφωση εκπαιδευτικών στις Τ.Π.Ε. Β1 επιπέδου

Άμφισσα, 20 Σεπτεμβρίου 2018

Στα πλαίσια της επιμόρφωσης εκπαιδευτικών Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης όλων των κλάδων και ειδικοτήτων της ελληνικής δημόσιας εκπαίδευσης (περιλαμβανομένων των υπηρετούντων αναπληρωτών), αλλά και εκπαιδευτικών  ιδιωτικών σχολείων, καθώς και  αποσπασμένων στο εξωτερικό εκπαιδευτικών που υπηρετούν σε ελληνικά σχολεία της ομογένειας, στην Εισαγωγική Επιμόρφωση για την εκπαιδευτική αξιοποίηση Τ.Π.Ε. Β1 επιπέδου Τ.Π.Ε. (4η περίοδος), σας ενημερώνουμε πως στο 1ο Εργαστηριακό Κέντρο (Ε.Κ.) Άμφισσας έχουν εγκριθεί προγράμματα για όλες τις «συστάδες» ομοειδών κλάδων βάση του «μεικτού» μοντέλου μάθησης συνολικά 36 ωρών για κάθε πρόγραμμα (12 σύγχρονες τρίωρες εξ αποστάσεως – χωρίς φυσική παρουσία – συναντήσεις).

Οι συστάδες κλάδων που έχουν εγκριθεί είναι:

Β1.1 ΘΕΩΡΗΤΙΚΕΣ ΕΠΙΣΤΗΜΕΣ ΚΑΙ ΚΑΛΛΙΤΕΧΝΙΚΑ

Β1.2 ΦΥΣΙΚΕΣ ΕΠΙΣΤΗΜΕΣ, ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ, ΦΥΣΙΚΗ ΑΓΩΓΗ ΚΑΙ ΥΓΕΙΑ

Β1.3 ΜΑΘΗΜΑΤΙΚΑ, ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗ ΚΑΙ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ – ΔΙΟΙΚΗΣΗ

Β1.4 ΠΡΩΤΟΒΑΘΜΙΑ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ

Ιδιαίτερα για τη συστάδα Β1.4 (Πρωτοβάθμια Εκπαίδευση) προσφέρεται και επιλογή προγράμματος με 10 σύγχρονες εξ αποστάσεως συναντήσεις και 2 δια ζώσης στους χώρους του 1ου Ε.Κ. Άμφισσας.

Επίσης, καλούνται οι ενδιαφερόμενοι και ενδιαφερόμενες που δεν διαθέτουν κωδικούς εισόδου στο Πληροφοριακό σύστημα της Πράξης (πχ. εκπαιδευτικοί κλάδου Πληροφορικής, εκπαιδευτικοί άλλων κλάδων που δεν έχουν διεξέλθει τη διαδικασία πιστοποίησης Α’ επιπέδου Τ.Π.Ε. και κατ’ εξαίρεση έχουν δικαίωμα συμμετοχής στην παρούσα περίοδο επιμόρφωσης) ή που δεν θυμούνται τους κωδικούς που τους είχαν αποδοθεί κατά την πιστοποίηση Α’ επιπέδου ΤΠΕ,  να ακολουθήσουν άμεσα την αντίστοιχη διαδικασία που περιγράφεται στον σχετικό Οδηγό Απόκτησης ή Ανάκτησης Κωδικών, προκειμένου να έχουν έγκαιρα στη διάθεσή τους τον κωδικό πρόσβασης που είναι απαραίτητος για την υποβολή της αίτησής τους.

Οι ενδιαφερόμενοι και οι ενδιαφερόμενες εκπαιδευτικοί μπορούν μέχρι την Παρασκευή 28/9/2018 και ώρα 16.00 (α’ φάση αιτήσεων) να υποβάλλουν αιτήσεις συμμετοχής στα προγράμματα της 4ης περιόδου επιμόρφωσης Β1 επιπέδου Τ.Π.Ε. που πρόκειται να διεξαχθούν από τον Οκτώβριο 2018 έως τον Ιανουάριο 2019.

Οι φάσεις των αιτήσεων είναι οι ακόλουθες:

20 ως 28 Σεπτεμβρίου 2018 στις 16.00 (Α’ φάση υποβολής αιτήσεων και κατανομής των εκπαιδευτικών στα διαθέσιμα προγράμματα επιμόρφωσης με διαδικασία ηλεκτρονικής κλήρωσης),

01 έως 05 Οκτωβρίου 2018 στις 16.00 (δημοσιοποίηση αποτελεσμάτων Α’ Φάσης και Β’ Φάση υποβολής και επικαιροποίησης αιτήσεων από εκπαιδευτικούς που δεν κληρώθηκαν σε προγράμματα που υλοποιούνται ή νέους ενδιαφερομένους, με σκοπό τη συμπλήρωση προγραμμάτων που δεν έλαβαν τον απαιτούμενο αριθμό αιτήσεων για να υλοποιηθούν και την εν γένει συμπλήρωση κενών θέσεων, με σειρά χρονικής προτεραιότητας).

Η επιμόρφωση Β1 επιπέδου ΤΠΕ συνιστά Εισαγωγική Επιμόρφωση για την Εκπαιδευτική Αξιοποίηση των Τ.Π.Ε. και υλοποιείται στο πλαίσιο της πράξης «Επιμόρφωση Εκπαιδευτικών για την Αξιοποίηση και Εφαρμογή των Ψηφιακών Τεχνολογιών στην Διδακτική Πράξη (Επιμόρφωση Β’ επιπέδου Τ.Π.Ε.)» του Επιχειρησιακού Προγράμματος «Ανάπτυξη Ανθρώπινου Δυναμικού – Εκπαίδευση και Δια Βίου Μάθηση», που συγχρηματοδοτείται από την Ευρωπαϊκή Ένωση (Ευρωπαϊκό Κοινωνικό Ταμείο, ΕΣΠΑ 2014-2020) και το Ελληνικό Δημόσιο.

Λεπτομέρειες για τα υλοποιούμενα προγράμματα και τον τρόπο λήψης κωδικών πρόσβασης και καταχώρησης ηλεκτρονικής αίτησης στο σχετικό πληροφοριακό σύστημα προσφέρονται στο δικτυακό τόπο  http://e-pimorfosi.cti.gr/mis (Ανακοινώσεις).

 

Πληροφορίες:

1ο Εργαστηριακό Κέντρο (Ε.Κ.) Άμφισσας

Τηλέφωνο/φαξ: 22650-72740, 72449

Διεύθυνση ηλεκτρονικής αλληλογραφίας: [email protected]

Ιστολόγιο: http://blogs.sch.gr/1sekamfi/

 

 



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...