1-1 στη Λιβαδειά ο Ολυμπιακός

1-1 στη Λιβαδειά ο Ολυμπιακός

Οι «ερυθρόλευκοι» πέταξαν άλλους δυο βαθμούς στη μάχη για τη δεύτερη θέση και το Τσάμπιονς Λιγκ, μένοντας στο 1-1 με τον Λεβαδειακό στην πρωτεύουσα της Βοιωτίας.

Πριν την έναρξη της 26ης αγωνιστικής οι «ερυθρόλευκοι» είχαν βρεθεί, μετά τις αποφάσεις των δικαιοδοτικών οργάνων, δεύτερος. Μέσα σε δύο ώρες, όμως, βρέθηκε τρίτος, καθώς νωρίτερα ο ΠΑΟΚ είχε περάσει νικηφόρα από το Περιστέρι.

Το παιχνίδι ξεκίνησε με μεγάλη ευκαιρία για τον Ολυμπιακό, καθώς η κεφαλιά του Ανσαριφάρντ στο 2΄ πέρασε ελάχιστα έξω, αλλά μόλις στο 4ο λεπτό οι γηπεδούχοι κατάφεραν να ανοίξουν το σκορ, με κεφαλιά του Νιασέ μετά από κόρνερ του Σουμπίνιο. Οι «ερυθρόλευκοι» κινδύνεψαν με δεύτερο τέρμα στο 22΄, όμως ο Προτό νίκησε στο τετ-α-τετ τον Σαβαντογκό.

Μετά τα μέσα του πρώτου ημιχρόνου οι πρωταθλητές πήραν τον έλεγχο του αγώνα, αλλά δεν απείλησαν ιδιαίτερα την αντίπαλη εστία, με εξαίρεση μία καλή σέντρα του Ελαμπντελαουί (28΄), που δεν πρόλαβε να αξιοποιήσει ο Ανσαριφάρντ, κι ένα φάουλ του Μιραλάς στο 42΄ που έδιωξε ο Επασί.

Στο 49΄ ο Ολυμπιακός βρήκε το γκολ της ισοφάρισης, με τον Ανσαριφάρντ να εκμεταλλεύεται την πολύ ωραία μπαλιά του Κούτρη και με ψύχραιμο πλασέ να στέλνει τη μπάλα στα δίχτυα.

Ο Ιρανός έφτασε τα 14 γκολ στο πρωτάθλημα (στην κορυφή μαζί με τον Πρίγιοβιτς) και θα μπορούσε να αυξήσει τη συγκομιδή του σε δύο περιπτώσεις, όμως στο 60΄ αστόχησε από πλεονεκτική θέση, ενώ στο 71΄ είδε τον Επασί να «βγάζει» με μεγάλη επέμβαση την κοντινή προβολή του.

Τη μεγαλύτερη ευκαιρία για τους «ερυθρόλευκους» έχασε στις καθυστερήσεις ο Ελαμπντελαουί, ο οποίος μόνος απέναντι στον Επασί δεν κατάφερε να νικήσει τον τερματοφύλακα του Λεβαδειακού.

Πηγή: http://www.kontranews.gr/SPOR/327153-1-1-ste-Libadeia-o-Olympiakos ΣΠΟΡ



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...