10 Χρόνια ΑΣΟΝ Έπαχτος

Με μεγάλη επιτυχία διεξήχθη το  Ομαδικό Τουρνουά Ράπιντ με την ονομασία «10 Χρόνια ΑΣΟΝ Έπαχτος» που διοργάνωσε την περασμένη  Κυριακή 4/12/2016 στις 11.00 το πρωί  ο  Αθλητικός Σκακιστικός Όμιλος της πόλης μας(ΑΣΟΝ’ΕΠΑΧΤΟΣ’) ,  στο πλαίσιο του εορτασμού για την επέτειο  των  10 χρόνων από την ίδρυσή του. Οι αγώνες τελέστηκαν στον φιλόξενο χώρο του Ξενοδοχείου Nafs της Ναυπάκτου και συμμετείχαν 12 ομάδες -πάνω από πενήντα σκακιστές- της ΕΝΩΣΗΣ ΣΚΑΚΙΣΤΙΚΩΝ ΣΩΜΑΤΕΙΩΝ ΠΕΛΟΠ/ΝΗΣΟΥ από τρεις διαφορετικούς νομούς(Αχαία ,Ηλεία & Αιτωλ/νία) οι οποίες απέδειξαν πως το σκάκι ενώνει.
Νικητής αναδείχθηκε δίκαια ο ΣΟ Ρίου, που κατέβηκε με ισχυρότατη σύνθεση.
Την δεύτερη θέση με τρεις νίκες μια ισοπαλία και μία ήττα  κατέλαβε ο ΑΣΟΝ ΕΠΑΧΤΟΣ  (φωτό),  έχοντας στη  σύνθεσή  του ,τους Χριστόπουλο, Κούρογλου, Σφήκα, Κρίτσα – ενώ την  τρίτη θέση και το χάλκινο μετάλλιο κατέλαβε ο Πατραϊκός . Οι τρεις πρώτες ομάδες τιμήθηκαν με κύπελλα και μετάλλια, ενώ σε όλους τους συμμετέχοντες επιδόθηκαν αναμνηστικά διπλώματα.
Ακολούθησε γεύμα σε Κέντρο της πόλης, όπου το κυρίως πιάτο ήταν προσφορά των χορηγών και του ΑΣΟΝ ΕΠΑΧΤΟΣ . Εκεί πραγματοποιήθηκαν και οι απονομές από τον χορηγό του τουρνουά κ. Κοντοχρήστο Ανδρέα.
1-img_6491-medium-1 1-img_6438-medium-1 1-img_6349-medium-2 skaki 1-img_6508-medium 1-img_6538-medium 1-img_6540-medium 1-img_6542-medium 1-img_6545-medium


Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...