10 ασύλληπτες δουλειές που θα έχουν ζήτηση το 2030!

10 ασύλληπτες δουλειές που θα έχουν ζήτηση το 2030!
Ήδη τα ρομπότ έχουν αντικαταστήσει σε πολλές δουλειές τους ανθρώπους και στο μέλλον αναμένεται να σκέπτονται όπως εμείς! Μέχρι να κάνουν τελείως στην άκρη και να δουλεύουν για εμάς, εμείς θα έχουμε σκεφτεί νέες επαγγελματικές δραστηριότητες για να απορροφηθούμε.

Η Canadian Scholarship Trust Plan προβλέπει και μας δίνει ένα πλάνο της αγοράς εργασίας το έτος 2030. Ξεκινήστε από τώρα να εμπλουτίζεται το βιογραφικό σας, για να είστε έτοιμοι να βγείτε ή να πέταξε ( ποίος ξέρει; ) στην αγορά του μέλλοντος!

Νοσταλγολόγος
Ο Νοσταλγολόγος θα αναλαμβάνει έναντι αδράς αμοιβής να δημιουργεί χώρους σύμφωνα με τις αναμνήσεις ηλικιωμένων πελατών. Για παράδειγμα αν ένας πελάτης έχει αναμνήσεις από τα 80s αναλαμβάνει να διαμορφώσει το σπίτι του, με το design της εποχής και φυσικά με αντίστοιχα μουσικά ακούσματα. Σκοπός του θα είναι φέρει στην επιφάνεια όλες αυτές τις νοσταλγικές αναμνήσεις και με αυτό τον τρόπο να δώσει χαρά και αίσθηση ικανοποίησης.

I Doctor ή αλλιώς Χειρούργος ρομπότ
Από τη συγκεκριμένη ειδικότητα έχουμε δει τα πρώτα βήματα της, στις μέρες μας. Ο χειρούργος robot θα είναι προγραμματισμένος να εκτελεί χειρουργικές επεμβάσεις όλων ειδικοτήτων σε ασθενείς εξ αποστάσεως. Απαραίτητες προϋποθέσεις είναι σίγουρα το πτυχίο ιατρικής αλλά και θα είναι απαραίτητες οι σπουδές πάνω στη ρομποτική και τη τεχνολογία των τηλεπικοινωνιών.

Ειδικός στη επαναφορά του φυσικού περιβάλλοντος
Όπως στη σημερινή εποχή έτσι και στο μέλλον ο άνθρωπος έχει καταστρέψει το μεγαλύτερο ποσοστό του φυσικού περιβάλλοντος έχοντας ως αποτέλεσμα τη ραγδαία κλιματική αλλαγή. Η συγκεκριμένη εργασία θα έχει ως σκοπό την επαναφορά υπαίθριων χώρων στην αρχική τους μορφή. Για παράδειγμα θα γκρεμίζει φράκτες ή θα ξεριζώνει δρόμους και να αντικαθιστά με βουνά και δάση. Σίγουρα θα είναι ότι πρέπει να περιβαλλοντολόγος και ανθρώπους και οικολογική συνείδηση.

Σχεδιαστής στο τομέα των απορριμμάτων
Ο τομέας εξειδίκευσης του συγκεκριμένου εργαζόμενου θα είναι να σχεδιάσει και να τελειοποιήσει το κομμάτι της ανακύκλωσης απορριμμάτων. Θα προσπαθεί να ανακυκλώνει όλα τα σκουπίδια στο μέγιστο βαθμό και φυσικά θα χρειάζεται να έχει σπουδές πάνω στη σχεδίαση προϊόντων.

Σύμβουλος διεκπεραίωσης εργασιών και ψυχολογικής εμψύχωσης εργατικού δυναμικού
Ουσιαστικά θα είναι ένα μελλοντικό τμήμα ανθρώπινου δυναμικού. Ειδικοί εμπειρογνώμονες θα έχουν ως σκοπό να απλουστεύσουν τις καθημερινές αρμοδιότητες του κάθε εργαζομένου. Για χρειάζεται να έχουν και σπουδές πάνω στη ψυχολογία για ν’ αποκαθιστούν τις ψυχικές διακυμάνσεις των υπαλλήλων.

Ειδικοί ψυχολόγοι στο τομέα της υγειονομικής περίθαλψης
εν είναι εύκολο για τους ασθενείς και τις οικογένειες τους να αντιληφθούν και να αντιμετωπίσουν μια απρόσμενη αρρώστια. Ο ειδικός ψυχολόγος αναλόγως τη περίπτωση του κάθε ασθενή αναλαμβάνει να καθοδηγήσει τον ίδιο και την οικογένεια του για να τα βήματα της αποκατάσταση και το πώς θα καταφέρουν να διαχειριστούν το άγχος και το στρες της όλης κατάστασης.

Ψυχοθεραπευτής θανάτου
Εντάξει οκ είναι μακάβριο αλλά δουλίτσα να υπάρχει… Με τις έντονους ρυθμούς της καθημερινότητας δεν μπορείς να γνωρίζεις πότε ο Χάρος θα σου χτυπήσει τη πόρτα! Σε αυτό το σημείο μπαίνει ο ειδικευμένος ψυχίατρος που θα σε βοηθήσει τα προγραμματίσεις τα χρόνια πριν το θάνατο και με βάση τις ανάγκες σου να βάλεις σε μια σειρά της υποχρεώσεις σου!

Σχεδιαστής και προγραμματιστής ηλεκτρονικών παιχνιδιών
Τα παιχνίδια είναι ένα εξαιρετικό εργαλείο, που βοηθήσουν τους ανθρώπους να αποκτήσουν νέες δεξιότητες, ανεξάρτητα από την ηλικία τους. Ο σχεδιαστής θα δημιουργήσει παιχνίδια που θα συνδυάζουν την ψυχαγωγία και παράλληλα θα συνδέεται με υπηρεσίες και προϊόντα για να γίνει η καθημερινότητα του πιο εύχρηστη και πρακτική.

Σύμβουλος ρομπότ
Καθώς τα ρομπότ έχουν ξεκινήσει να μας αντικαθιστούν σε πολλές δουλειές, έτσι και στο θα μπορούν να μας δώσουν συμβουλές. Οι πλούσιοι καταναλωτές θα έχουν τη δυνατότητα να αγοράζουν ρομπότ συμβούλους που θα μπορούν ν’ αφουγκράζονται τους προβληματισμούς τους και να προτείνουν τεκμηριωμένες λύσεις. Θα μπορούν να δίνουν διεξόδους τα ενδοοικογενειακά προβλήματα , στα επαγγελματικά και τα πιο ακριβά μοντέλα να δίνουν και επιχειρηματικές προτάσεις! Το μόνο σίγουρο είναι ότι δεν θα πρέπει να ξεχνάνε να φορτίζουν τον σύμβουλος τους…

Media Remixer
Ο Media Remixer παίρνει λίγο από τον τομέα του Dj & Vj και πάει ένα τεράστιο βήμα παραπάνω, καθώς μπορεί να δημιουργήσει project με όλα τα μέσα όπως εικόνα, βίντεο και πολλά άλλα. Θα έχει ένα τεράστιο εύρος επαγγελματικής αποκατάστασης, καθώς θα μπορεί να κάνει από διαφημιστικής καμπάνιες μέχρι και γαμήλια βίντεο. Κυρίως μπορεί να είναι freelancer αλλά θα μπορεί να έχει συνεργασίες με σταθερούς πελάτες. Ο βασικός όπλο πρέπει να έχει δημιουργικότητα και πάρα πολύ φαντασία!

ΖΩΗ ΚΑΙ ΣΤΥΛ



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...