Aνακοίνωση του συλλόγου κρεοπωλών Ναυπάκτου

Θρίλερ με καταδίωξη και πυροβολισμούς αναστάτωσε τα ξημερώματα του Σαββάτου την περιοχή Μαριολάτα της Φωκίδας, όταν αστυνομικοί εντόπισαν ένα κλεμμένο αυτοκίνητοΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ. Οι τρεις άγνωστοι που πήγαν να το παραλάβουν, άνοιξαν πυρ εναντίον τους και κατάφεραν να διαφύγουν.

Στην ίδια περιοχή έχει εμφανιστεί πρόσφατα ο καταζητούμενος δραπέτης Βασίλης Παλαιοκώστας και δεν αποκλείεται να ήταν αυτός ένας από τους τρεις υπόπτους!

Το κλεμμένο αυτοκίνητο εντοπίστηκε σταθμευμένο έξω από το γήπεδο της περιοχής και οι άνδρες της Ασφάλειας το έθεσαν υπό παρακολούθηση. Λίγες ώρες αργότερα, είδαν τρεις άνδρες που πήγαιναν να το παραλάβουν και προσπάθησαν να τους ακινητοποιήσουν.

Θα θέλαμε με την επιστολή μας αυτή να ευχαριστήσουμε τον Ναυπακτιακό λαό για την εμπιστοσύνη που έδειξε να στηρίζει και να προτιμά τα καταστήματα ”Κρεοπωλεία” της πόλης μας,για τις αγορές όλο το χρόνο.Και ειδικότερα τις Άγιες ημέρες του Πάσχα.

Επίσης θερμά ευχαριστούςε τις υπηρεσίες υγειονομικού ενδιαφέροντος,τη ΣΔΟΕ,την εφορία Ναυπάκτου και την αστυνομία Ναυπάκτου για τη βοήθεια που μας πρόσφεραν.
Τέλος θερμά ευχαριστούμε τα μέσα μαζικής ενημέρωσης της περιοχής μας διότι και αυτά με την προβολή τους πρόσφεραν στους πολίτες σωστή ενημέρωση ώστε οι αγοιρές τους να είναι σωστές και ωφέλιμες.



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...