13χρονος ανακάλυψε τον πατέρα του με γυναικεία ρούχα και το πλήρωσε με τη ζωή του

13χρονος ανακάλυψε τον πατέρα του με γυναικεία ρούχα και το πλήρωσε με τη ζωή του

Συγκλονισμένη είναι εκ νέου η πολιτεία του Κολοράντο στις ΗΠΑ καθώς ξύπνησαν μνήμες από το Νοέμβριο του 2012.

Η Αστυνομία κατάφερε να εντοπίσει και να συλλάβει τον πατέρα που σκότωσε τον 13χρονο γιο του πριν από πέντε χρόνια επειδή ο ανήλικος τον είδε να φορά γυναικεία εσώρουχα.

Συγκεκριμένα, ο Mark Redwine σκότωσε τον γιο του, όταν ο τελευταίος βρήκε φωτογραφίες με τον πατέρα του ντυμένο με γυναικεία ρούχα και… πάνες. Η τραγική ειρωνεία είναι ότι ο 13χρονος επισκέφθηκε τον πατέρα του, ο οποίος ήταν χωρισμνος με τη μητέρα του, προκειμένου να περάσουν λίγες όμορφες στιγμές μαζί.

Ο πα-τέρας όμως έκρυβε μεγάλα και ένοχα μυστικά, τα οποία, όπως αποδείχθηκε, ήταν διατεθειμένος να διαφυλάξει με κάθε κόστος, ακόμη και αν στερούσε τη ζωή από το ίδιο το παιδί του.

Από την έρευνα αποδείχθηκε ότι τις ίδιες φωτογραφίες είχε αντικρίσει και ο αδερφός του θύματος, δηλώνοντας στην αστυνομία κάθε λεπτομέρεια που είχε αντικρίσει. Εκείνος, ωστόσο, φρόντισε να μην αποκαλυφθεί, ώστε να αποφύγει την αντίδραση του πατέρα.

 

Πηγή: http://www.kontranews.gr/KOSMOS/294433-13chronos-anakalypse-ton-patera-toy-me-gynaikeia-roycha-kai-to-plerose-me-te-zoe-toy ΚΟΣΜΟΣ



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...