13 οι συλλήψεις για τα κυκλώματα που “έγδυναν” ηλικιωμένους- Στη φάκα της Ασφάλειας Πάτρας και η δικηγόρος τους που ήρθε να τους…υπερασπιστεί!

Στις 13 ανέρχονται σύμφωνα με πληροφορίες του tempo24 οι συλλήψεις των μελών των δύο εγκληματικών οργανώσεων που δραστηριοποιούνταν σε Πάτρα, Αθήνα και Ζάκυνθο.  Οι δύο  πολυμελείς εγκληματικές οργανώσεις που λήστευαν κυρίως ηλικιωμένους εξαρθρώθηκαν από την  Ασφάλεια Πατρών μετά από επιτυχημένες ταυτόχρονες επιχειρήσεις σε Πάτρα, Αθήνα και Ζάκυνθο ενώ από την έως τώρα έρευνα έχουν εξιχνιαστεί συνολικά οκτώ ληστείες και έντεκα κλοπές

Το συνολικό παράνομο περιουσιακό όφελος, που αποκόμισαν τα μέλη των εγκληματικών οργανώσεων, ξεπερνά τις 150.000 ευρώ. Οι δράστες επέλεγαν ως θύματα κυρίως ηλικιωμένα ζευγάρια, στα οποία ασκούσαν σωματική βία και τα απειλούσαν με όπλα και μαχαίρια.

Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του tempo24, υπάρχει και μια 14η σύλληψη που αφορά την δικηγόρο των συλληφθέντων η οποία ήρθε στην Πάτρα προκειμένου να τους εκπροσωπήσει, αλλά όπως αποδείχθηκε, σε ανύποπτο χρόνο και ενώ τα μέλη δεν είχαν συλληφθεί, είδε ότι τους παρακολουθεί η αστυνομία και τους προέτρεψε να πετάξουν τα  κινητά τους. Αποτέλεσμα ήταν η δικηγόρος που έφτασε για να υπερασπιστεί τους κατηγορούμενους να καταλήξει να καρατείται μαζί τους! 

Η δικηγόρος κατηγορείται με βάση την παράγραφο 2 του νόμου περί παροχής πληροφοριών για μη συλληγθέντα μέτρα.



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...