13o Τουρνουά Beach Volley Ανδρών Γυναικών στη Ναύπακτο

13o Τουρνουά Beach Volley Ανδρών Γυναικών στη Ναύπακτο

Για δέκατη τρίτη συνεχόμενη χρονιά η Ομόνοια Ναυπάκτου διοργάνωσε στις παραλίες της Ναυπάκτου και συγκεκριμένα στο Αλσύλλιο του Γριμπόβου τουρνουά ανδρών και γυναικών beach volley με τη συμμετοχή δεκάδων αθλητών από την πόλη της Ναυπάκτου και την ευρύτερη περιοχή την εβδομάδα που ξεκίνησε στις 23 Ιουλίου και κορυφώθηκε με τους τελικούς την Κυριακή 29 Ιουλίου.

Το φετινό τουρνουά ήταν μια συνδιοργάνωση της Ομόνοιας Ναυπάκτου και του Δήμου Ναυπακτίας και αποτελεί πλέον θεσμό στις καλοκαιρινές αθλητικές διοργανώσεις της πόλης. Οι πρώτες μέρες αποτέλεσαν ουσιαστικά διαδικασία προετοιμασίας για τις περισσότερες ομάδες μιας και η μικρή χρονική διάρκεια όπου τα γήπεδα στο Αλσύλλιο παραδόθηκαν σε χρήση κράτησε αγωνιστικά “πίσω” τα παιδιά που ασχολούνται με το άθλημα. Παράλληλα έτρεξαν τρία αγωνιστικά πρωταθλήματα, ένα ανδρών, ένα γυναικών και ένα κοριτσιών κάτω των 19 ετών.

Στους τελικούς και υπό την απειλή καταιγίδας, που ευτυχώς τελικά δεν ήρθε, βρέθηκαν οι καλύτερες ομάδες των τριών κατηγοριών. Στο πρωτάθλημα των κοριτσιών κάτω των 19 ετών οι Παπαϊωάννου-Τσαμπά χρειάστηκαν να κερδίσουν 24 πόντους για να πάρουν το πρώτο σετ (24-22) στον τελικό απέναντι στις Σιακαβέλλα-Τούφα ενώ στο δεύτερο επικράτησαν εύκολα με 21-11 και κατέκτησαν την πρώτη θέση στο τουρνουά των “μικρών”.

Στις γυναίκες έγινε ένας πολύ ωραίος αγώνας στον τελικό με εντυπωσιακές φάσεις και από τις δύο ομάδες. Οι αδελφές Κατερίνα και Ιωάννα Γωγούσου κατάφεραν να πάρουν το πρώτο σετ 15-21 όμως οι Ξάνθη-Σχίζα ισοφάρισαν κατακτώντας το δεύτερο σετ με 21-19. Παιχνίδι για γερά νεύρα το τάι μπρέικ με τις Ξάνθη-Σχίζα να προηγούνται 11-7 και 12-10 αλλά τις αδελφές Γωγούσου να κάνουν την ανατροπή και να παίρνουν το σετ με 12-15 και μαζί και το χρυσό μετάλλιο στη διοργάνωση. Την τρίτη θέση στις γυναίκες κατέκτησαν οι Παπαϊωάννου-Τσαμπά.

Στους τελικούς των ανδρών οι Δασκαλόπουλος-Φιλίππου από την Πάτρα επικράτησαν εύκολα των Μπέκος-Γραββάνης με 2-0 σετ (21-15 και 21-11) και πήραν την πρώτη θέση ενώ τρίτοι ήταν ο περσινός φιναλίστ Θύμιος Τσούσης με τον φετινό του συμπαίκτη Γιώργο Κονίδα.

Η διοίκηση της Ομόνοιας Ναυπάκτου ευχαριστεί τον Δημήτρη Ιωάννου για την ηχητική κάλυψη των τελικών της διοργάνωσης καθώς επίσης και το Café Bar a:m και το Go Nafpaktia για τη υποστήριξή τους.

Για την Ομόνοια Ναυπάκτου οι καλοκαιρινές διοργανώσεις δεν τελείωσαν με τη λήξη του 13ου Τουρνουά Ανδρών γυναικών. Ακολουθούν στις 18-19 Αυγούστου το 9ο μικτό τουρνουά μπιτς βόλεϊ 3Χ3 ενώ μέσα στον Αύγουστο θα διεξαχθεί και το 4ο τουρνουά μπιτς τένις.

 

 



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...