15χρονη με τα περιττά κιλά κάνει τριπλή πιρουέτα και το βίντεο της γίνεται viral!

Ήξερε από μικρή πως ήθελε να ακολουθήσει επαγγελματικά τον χορό. Η ιστορία της 15χρονης, θα σας συγκινήσει μα ακόμα περισσότερο θα σας συγκινήσουν τα λόγια της…. Άλλωστε ο καθένας οφείλει να πραγματοποιεί τα όνειρα του….

Η Lizzy Howell, είναι μια έφηβη με στόχους και όνειρα. Είναι μόλις 15 χρονών. Από 5 χρονών ασχολείται με τον χορό. Το όνειρό της είναι να ασχοληθεί επαγγελματικά με την τέχνη του χορού. Τα περιττά κιλά της όπως εκείνη εξηγεί στην Daily Mail δεν στάθηκαν ποτέ εμπόδιο. Γυμνάζεται σκληρά, όπως και τα υπόλοιπα κορίτσια που επιθυμούν να γίνουν επαγγελματίες χορεύτριες. Έχει τεχνική, είναι υπάκουη, ακούει σωστά τον ρυθμό μα πάνω απ’ όλα όπως και οι δάσκαλοί της αποκαλύπτουν είναι ένα μεγάλο αστέρι που το άστρο της θα λάμψει.

Η ίδια μάλιστα δείχνοντας σίγουρη για τον εαυτό της χωρίς φόβο αλλά με πολύ πάθος δημοσιεύει ένα βίντεο της στο youtube τη στιγμή που κάνει τριπλή πιρουέτα. Μια πιρουέτα με τεράστιο βαθμό δυσκολίας. Τα σχόλια των χρηστών χιλιάδες. Η μικρή έχει μαγέψει το διαδίκτυο. Άλλωστε το ταλέντο της φαίνεται.

 

Η ίδια μάλιστα δηλώνει: «Τα στερεότυπα υπάρχουν για να τα καταρρίπτουμε. Μου λένε ότι αποτελώ έμπνευση γι’ αυτούς και αυτό μου δίνει ακόμα μεγαλύτερη αυτοπεποίθηση. Δεν θα πρέπει να έχει σημασία πόσα κιλά ζυγίζω, αλλά μόνο το πάθος που έχω για τον χορό».

Πηγή:



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...