16ο Διεθνές Συνέδριο ΥΠΕΡΙΑ στην Αμοργό, για τον Πολιτισμό και τον Τουρισμό και 9ο ΔΙΕΘΝΕΣ ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΩΝ ΤΑΙΝΙΩΝ (31 Οκτωβρίου-5 Νοεμβρίου 2018)

16ο Διεθνές Συνέδριο ΥΠΕΡΙΑ στην Αμοργό, για τον Πολιτισμό και τον Τουρισμό και 9ο ΔΙΕΘΝΕΣ ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΩΝ ΤΑΙΝΙΩΝ (31 Οκτωβρίου-5 Νοεμβρίου 2018)

Με ιδιαίτερη επιτυχία και απήχηση στην Ελλάδα και στο εξωτερικό, το Διεθνές Συνέδριο ΥΠΕΡΙΑ (για τον Πολιτισμό και τον Τουρισμό), συνεχίζει για 16ο χρόνο.

Το θέμα του Συνεδρίου είναι “ΓΑΣΤΡΟΝΟΜΙΑ- ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ ΚΑΙ ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ”, ως αφιέρωμα στην ανάληψη της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου, ως Γαστρονομική Περιφέρεια της Ευρώπης 2019.

Εκπρόσωποι της Ομοσπονδίας Γυναικείων Συλλόγων των Κυκλάδων , των Δήμων και της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου, θα παρουσιάσουν τα προϊόντα και την γαστρονομία των νησιών τους.

Στόχος είναι οι τοπικές γεύσεις να ξεπεράσουν τα ελληνικά σύνορα, αναδεικνύοντας τη σημασία της ελληνικής γαστρονομίας και διατροφής ως μέρος του πολιτισμού και του τουρισμού μας.

Το 9o Διεθνές Φεστιβάλ Τουριστικών Ταινιών Αμοργού καθιερώνεται ως θεσμός για νέους κινηματογραφιστές και παραγωγούς απ’ όλο τον κόσμο. Θα πραγματοποιηθεί Ακαδημία Κινηματογράφου για νέους και φοιτητές. Γυρίζοντας μικρές ταινίες στο νησί, θα προβάλουν τη τοπική γαστρονομία, τον πολιτισμό και τις φυσικές ομορφιές…

Για 3η φορά στην ιστορία του, το Διεθνές Φεστιβάλ Τουριστικών Ταινιών Μικρού Μήκους Αμοργού, φιλοξενεί την ενότητα «Νέοι & εργασία, γυναίκες & εργασία».

Το Φεστιβάλ της Αμοργού βραβεύει κάθε χρόνο τις καλύτερες τουριστικές ταινίες και ντοκυμανταίρ, επιλεγμένες από διεθνή κριτική επιτροπή. Αποτελεί επίσης μέλος της Διεθνούς Επιτροπής Φεστιβάλ Τουριστικών Ταινιών (CIFFT), με έδρα την Βιέννη.

Οι εκδηλώσεις διοργανώνονται από τον Πολιτιστικό Σύλλογο Γυναικών Αμοργού, τον Δήμο Αμοργού και την Περιφέρεια Ν.Αιγαίου. 

Πηγή: https://www.kontranews.gr/PARAPOLITIKA/344714-16o-Diethnes-Synedrio-YPERIA-sten-Amorgo-gia-ton-Politismo-kai-ton-Toyrismo-kai-9o-DIETHNES-PHESTIBAL-TOYRISTIKON-TAINION-31-Oktobrioy-5-Noembrioy-2018 ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...