19χρονη δεν ήξερε ότι είναι έγκυος μέχρι και λίγα λεπτά πριν τη γέννα

19χρονη δεν ήξερε ότι είναι έγκυος μέχρι και λίγα λεπτά πριν τη γέννα

Μια απίστευτη ιστορία εκτυλίχθηκε στη Βρετανία με μία 19χρονη να μη γνωρίζει πως είναι έγκυος μέχρι και 45 λεπτά πριν από τη γέννα.

Η Emma Louise Leggate τον περασμένο Ιούλιο έπεσε για ύπνο, μόνο που λίγα λεπτά αργότερα ξύπνησε και πρόσεξε ένα καρούμπαλο στο στομάχι της. Η κοπέλα πετάχτηκε από το κρεβάτι της και είδοποίησε τη γιαγιά της. Εκείνη, έφτασε γρήγορα και την πήγε αμέσως στο νοσοκομείο.

Η νεαρή κοπέλα δεν πρόλαβε καν να μπει στο νοσοκομείο κι έφερε το κοριτσάκι της στον κόσμο στο χώρο στάθμευσης του κτιρίου. 

Η κοπέλα όχι μόνο δεν ήξερε ότι ήταν έγκυος, αλλά είπε πως όλο αυτό το διάστημα έπαιρνε κανονικά αντισυλληπτικά χάπια και δεν είχε προσέξει το σώμα της ν’ αλλάζει.  Το μωράκι γεννήθηκε υγιέστατο. 

Αξίζει να σημειωθεί ότι η 19χρονη Emma Louise έχει ακόμα ένα παιδάκι μαζί με το σύντροφο της και δήλωσε πως: “Έπαθα σοκ! Δεν πίστευα ότι αυτό που ζω είναι αλήθεια. Ευτυχώς ήμασταν τυχεροί που το παιδάκι μου ήταν καλά στην υγεία του. Δεν είχα καν συμπτώματα. Ούτε οι γιατροί δε μπορούσαν να καταλάβουν γιατί δεν είχα κοιλίτσα, είπαν ότι μπορεί να ήταν πιο χαμηλά προς την πλάτη μου. Δεν ένιωσα ούτε κλωτσιές, ούτε κάποια πρωινή ναυτία. Νόμιζα ότι επειδή έπαιρνα το χάπι δεν είχα περίοδο. Είχα πάρει κάποια κιλά, ωστόσο ήταν ομοιόμορφα σε όλο το σώμα μου”.

Πηγή: https://www.kontranews.gr/KOSMOS/359158-19chrone-den-exere-oti-einai-egkyos-mechri-kai-liga-lepta-prin-te-genna ΚΟΣΜΟΣ



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...