2ος άξονας προγράμματος από το Ντ. Τσουκαλά-Ζούμε στη Ναυπακτία, αναπτύσσουμε μια δίκαιη κοινωνία

Η παράταξη του υποψηφίου δημάρχου Ναυπακτίας Ντίνου Τσουκαλά συνεχίζει την παρουσίαση των αξόνων του προγράμματός της, με τον δεύτερο, για τον οποίο αναφέρει:
«Ζούμε στη Ναυπακτία, αναπτύσσουμε μια δίκαιη κοινωνία Ο δεύτερος άξονας του ολοκληρωμένου σχεδίου μας, περιλαμβάνει το σύνολο των πολιτικών, των δράσεων και των μέτρων που εκφράζεται ως ο Άνθρωπος και η Κοινωνία. Περιγράφουμε με σαφήνεια πως αντιλαμβανόμαστε μια δίκαιη τοπική κοινωνία και πως την εφαρμόζουμε στη πράξη. Ακολουθούμε την ίδια αρχιτεκτονική σχεδιασμού όπου οι επιμέρους δράσεις και οι πολιτικές αλληλεπιδρούν ώστε να επιτευχθεί η μέγιστη δυνατή κοινωνική φροντίδα αξιοποιώντας με το καλύτερο δυνατό τρόπο τους οικονομικούς πόρους.
Οι επιμέρους δράσεις μας για τη κοινωνική πολιτική του Δήμου είναι : 2.1 Στηρίζοντας τους ηλικιωμένους συμπολίτες μας 2.2 Βελτιώνοντας τη Ζωή των πολιτών με αναπηρίες και των οικογενειών τους. 2.3 Φροντίζοντας το παιδί, τη μητέρα, τη γυναίκα 2.4 Κοινωνική αλληλεγγύη στη πράξη 2.5 Υγεία για όλους»



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...