20χρονος είναι ο πρώτος «άνδρας» που έμεινε έγκυος! (Φωτογραφίες&Βίντεο)

bb

20χρονος είναι ο πρώτος «άνδρας» που έμεινε έγκυος! (Φωτογραφίες&Βίντεο)

20χρονος είναι ο πρώτος «άνδρας» που έμεινε έγκυος! (Φωτογραφίες&Βίντεο)

Εκστασιασμένος με την εγκυμοσύνη του δηλώνει ο 20χρονος Βρετανός Χέιντεν Κρος, που λέει πως πάντα ήθελε να αποκτήσει παιδί και θα γίνει «ο καλύτερος μπαμπάς».

Ο λόγος για τον Βρετανό που είναι ο πρώτος «άνδρας» στην Βρετανία που μένει έγκυος και για να το κατορθώσει σταμάτησε την ορμονική θεραπεία και τις επεμβάσεις που είχε αρχίσει, ώστε να αλλάξει φύλο και από γυναίκα που γεννήθηκε να γίνει άνδρας, παρόλο, που ήδη νομικά θεωρείται ότι ανήκει στο «ισχυρό φύλο».

Ο Χέιντεν είναι από το Γκλόστερ της Βρετανίας και γεννήθηκε κορίτσι με το όνομα Πέιτζ, μέχρι που πριν τρία χρόνια ξεκίνησε την διαδικασία αλλαγής φύλου και θεωρείται πλέον αγόρι. Ο 20χρονος ανέβαλε την επέμβαση αφαίρεσης στήθους και των γυναικείων γεννητικών οργάνων για να πραγματοποιήσει το όνειρό του και να γίνει πατέρας, όταν βρήκε έναν δωρητή σπέρματος μέσω του facebook.

Ήδη, ο 20χρονος διανύει τον τέταρτο μήνα της εγκυμοσύνης του και, όπως δήλωσε στην εφημερίδα Sun, αναγκάστηκε να αναζητήσει δότη σπέρματος όταν το Εθνικό Σύστημα Υγείας στη Βρετανία (NHS), το οποίο πληρώνει τα έξοδα αλλαγής φύλου, ύψους 29.000 λιρών (33.500 ευρώ), αρνήθηκε να καταψύξει τα ωάρια του Χέιντεν, προτού αυτός ολοκληρώσει την διαδικασία της μετάβασης. Το συγκεκριμένο κόστος θα ήταν επιπλέον 4.000 λίρες (4.600 ευρώ) ενώ, όπως δηλώνει ο 20χρονος, ο δωρητής σπέρματος, που παραμένει ανώνυμος, δεν του ζήτησε χρήματα.

Μετά την γέννηση του παιδιού του, ο νεαρός Βρετανός θα επιστρέψει στην κλινική για να συνεχίσει τις απαραίτητες επεμβάσεις που θα τον κάνουν «άνδρα», δηλαδή αφαίρεση στήθους και ωοθηκών.

Πηγή:

Ακολουθήστε το nafpaktianews.gr στο Google News αλλά και στο Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...