20 χρόνια σε αρχιλοχία για βιασμό Ευέλπιδος

20 χρόνια σε αρχιλοχία για βιασμό Ευέλπιδος
Ένοχος για 28 σημεία του κατηγορητηρίου, που συμπεριλαμβάνει βιασμό μιας Ευέλπιδος και σεξουαλική παρενόχληση  άλλων εννέα κρίθηκε από δικαστήριο των ΗΠΑ, εκπαιδευτής της βάσης Λέκλαντ της Πολεμικής Αεροπορίας των ΗΠΑ στο Τέξας, που τον καταδίκασε σε 20 χρόνια φυλάκισης.
Πρόκειται για τον αρχιλοχία Λουίς Ουόκερ που  επίσης καθαιρέθηκε και απολύθηκε από το στράτευμα χάνοντας όλα του τα προνόμια.

Εστω και λίγο, ο Ουόκερ πίστευε πως είχε συγκινήσει τους ενόρκους όταν με δάκρυα στα μάτια τούς παρακαλούσε για επιείκεια. Ηλπιζε πως θα τη «γλίτωνε» με αστυνομική επιτήρηση. Οχι για τον ίδιο, όπως είπε, αλλά για την οικογένειά του, για να μπορέσει να έχει ένα μέλλον με τους δύο γιους του – 7 και 4 ετών – που στριφογύριζαν και φλυαρούσαν στα πίσω καθίσματα της δικαστικής αίθουσας χωρίς να καταλαβαίνουν και πολλά πράγματα.

Ακόμα στο Τέξας διεξάγεται επίσημη έρευνα σχετικά με άλλους πέντε εκπαιδευτές της βάσης Λέκλαντ. Πέραν αυτών, λόγω υποψιών για διάπραξη σεξουαλικών εγκλημάτων 35 εκπαιδευτές απομακρύνθηκαν από την εργασία τους.

ΔΙΕΘΝΗ
Πηγή:http://www.briefingnews.gr



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...