23χρονος βίασε εκατοντάδες φορές το πιτ μπουλ της οικογένειάς του

Συγκλονίζει η υπόθεση απίστευτης κτηνωδίας στις Ηνωμένες Πολιτείες της Αμερικής.

Άνδρας 23 ετών συνελήφθη για το βιασμό του πιτ μπουλ της οικογένειάς του, μέσα στο ίδιο το δωμάτιό του.

Η νεαρός άνδρας που κατοικεί στην Πενσακόλα της Φλόριντα, είχε βιάσει εκατοντάδες φορές το σκυλί τα τελευταία τρία χρόνια, όπως αποδείχθηκε από την έρευνα που πραγματοποίησε η αστυνομία, μετά την καταγγελία που δέχθηκε από συγγενή του.

Η δράση του αποκαλύφθηκε όταν μία ξαδέρφη του 23χρονου βρισκόταν σπίτι τους και άκουσε θορύβους από το δωμάτιό του. Η κοπέλα είδε με τα μάτια της τον νεαρό άνδρα να βιάζει το πιτ μπουλ, το οποίο έδειχνε να υποφέρει. Ο Μπράντλεϊ Τζιν Χάμπαρντ, όπως είναι το όνομά του, αποκαλούσε το σκυλί «Baby Girl» και προφανώς θεωρούσε ότι είναι η… κοπέλα του!

Η μάρτυρας πήγε στην αστυνομία και έκανε καταγγελία για κακοποίηση ζώου. Οι εξετάσεις που υποβλήθηκε το τετράποδο, απέδειξαν ευρεία κακοποίηση στα γεννητικά του όργανα. Αρχικά, η μάρτυρας δήλωσε στην αστυνομία ότι το σκυλί δεχόταν χτυπήματα και ότι φοβόταν για την υγεία του. Τελικά, ομολόγησε όσα είδε και η ιστορία πήρε διαφορετική τροπή.

Ο 23χρονος προφυλακίστηκε για σεξουαλική κακοποίηση ζώου και η δίκη του ορίστηκε για τις 2 Φεβρουαρίου. Ο πατέρας του 23χρονου αρνήθηκε τις κατηγορίες, ωστόσο η μάρτυρας είπε στην αστυνομία ότι τον είχε καλύψει πολλές φορές στο παρελθόν και το ίδιο επιχειρεί και τώρα.

Πηγή:



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...