24 οι νεκροί από την πυρκαγιά στην αποθήκη στην Καλιφόρνια

Σε 24 ανέρχονται, σύμφωνα με νεότερο απολογισμό, οι νεκροί από την φωτιά που ξέσπασε τα ξημερώματα του Σαββάτου σε αποθήκη στην πόλη Όουκλαντ, κοντά στο Σαν Φρανσίσκο της Καλιφόρνια.

Η πυρκαγιά εκδηλώθηκε από άγνωστη μέχρι στιγμής αιτία κατά τη διάρκεια ενός πάρτι, το οποίο διοργανωνόταν στον χώρο, ενώ υπάρχει ακόμη σημαντικός αριθμός αγνοουμένων, όπως ανακοίνωσαν οι αρχές.

Ο πρώτος απολογισμός έκανε λόγο για εννέα νεκρούς και περίπου 25 αγνοουμένους.

Τα πιο πολλά από τα θύματα είναι ηλικίας 20-30 ετών.

Το Σάββατο, το δίκτυο KTVU είχε μεταδώσει ότι 50 άνθρωποι βρίσκονταν στον χώρο όπου ξέσπασε η πυρκαγιά, πολλοί από τους οποίους βγήκαν τρέχοντας έξω από το κτήριο.

Το κτίριο όπου εκδηλώθηκε η φωτιά βρίσκεται στη συνοικία Φρούτβεϊλ -όπου υπάρχουν αποθήκες οι οποίες χρησιμοποιούνται ως χώροι εργασίας και κατοικίας- και δεν διέθετε αυτόματο σύστημα πυρόσβεσης.

Οι πυροσβέστες εργάζονταν ασταμάτητα επί 12 ώρες τη νύχτα για να εισέλθουν μέσα στο καμένο διώροφο κτίριο και μετά να αρχίσουν να ψάχνουν μέσα στη στάχτη και τα ερείπια.

Σύμφωνα με τις εκτιμήσεις, τα συνεργεία της πυροσβεστικής θα χρειαστούν αρκετές ημέρες για να ψάξουν όλο το κτίριο, το οποίο είναι μια αποθήκη η οποία είχε μετατραπεί σε στούντιο καλλιτεχνών.

Πηγή:



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...