2o bazaar βιβλίων στο Μουσείο Μπενάκη

2o bazaar βιβλίων στο Μουσείο Μπενάκη
Ένα μεγάλο bazaar βιβλίου στήνεται από την Πέμπτη 27 Μαρτίου στο Κτήριο της Οδού Πειραιώς του Μουσείο Μπενάκη.
Πέρυσι το bazaar βιβλίου στο Μουσείο Μπενάκη γνώρισε μεγάλη επιτυχία χάρη στη μεγάλη ανταπόκριση των φίλων του βιβλίου. Οι επιτυχημένες ενέργειες καλό είναι να επαναλαμβάνονται.

Το δεύτερο bazaar διοργανώνεται στο Κτήριο της οδού Πειραιώς, από την Πέμπτη 27 μέχρι και την Κυριακή 30 Μαρτίου 2014, στις ώρες λειτουργίας του κτηρίου (Πέμπτη, Κυριακή: 10:00 – 18:00, Παρασκευή, Σάββατο: 10:00 – 22:00).

Όσοι βρεθείτε στο bazaar βιβλίου σας περιμένουν 244 τίτλοι, που έχουν εκδοθεί από το Μουσείο Μπενάκη, με έκπτωση 50% και 70%. Οι θεματικές κατηγορίες των εκδόσεων καθρεφτίζουν τη φυσιογνωμία, τα ενδιαφέροντα και τις δραστηριότητες του Μουσείου Μπενάκη και εκτείνονται από την Κλασική Ελλάδα, τον Βυζαντινό πολιτισμό, τη Λαογραφία, τη Νεοελληνική Ζωγραφική, τη Γλυπτική και την Ευρωπαϊκή Τέχνη, μέχρι τη Φωτογραφία και την Αρχιτεκτονική.
Σας περιμένει και εκπαιδευτικό πρόγραμμα για τα παιδιά.
Με αφορμή τα Ex Libris διάσημων ανθρώπων που συνδέθηκαν με το Μουσείο Μπενάκη, τα παιδιά θα έχουν την ευκαιρία να συνθέσουν το δικό τους χαρακτηριστικό μικρό θέμα, και να το τυπώσουν με μία τεχνική της χαρακτικής. Αργότερα, θα μπορούν με αυτό να σφραγίζουν και να ξεχωρίζουν τα βιβλία της βιβλιοθήκης τους.
Το εργαστήρι για τα παιδιά θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 29 και την Κυριακή 30 Μαρτίου, από τις 12.00 έως τις 15.00.

Πληροφορίες: Πειραιώς 138 & Ανδρονίκου, 0030 210 345 3111.

ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...