3ο Αντάμωμα Ποκιστιάνων αφιερωμένο στην εκκλησία-Πλούσιο αποκλειστικό φωτορεπορτάζ

Ολοκληρώθηκε το μεγάλο πρόγραμμα των εκδηλώσεων του  συλλόγου μας στα πλαίσια του ανταμώματος  2011.

 

 

1.Στις 11.08.2011 με πρωτοβουλία των νέων της Ποκίστας και σε συνεργασία με το σύλλογο πραγματοποιήθηκε πάρτυ νεολαίας στο προαύλιο του Δημοτικού Σχολείου που κράτησε μέχρι πρωί. Τους αξίζουν συγχαρητήρια για την άψογη λειτουργία τους.
2.Στις 12.08.2011 με συμμετοχή πολλών εθελοντών συγχωριανών μικρών και μεγάλων  έγινε καθαριότητα των κεντρικών δρόμων και των χώρων των  εκδηλώσεων.
3.Στις 14.08.2011 στην αυλή του Δημοτικού Σχολείου παρουσία πολλών  μικρών και μεγάλων θεατών με ελεύθερη είσοδο δόθηκε παράσταση του Θεάτρου Σκιών Ο Καραγκιόζης παλικαράς   με πρωταγωνιστές τον καραγκιοζοπαίχτη Κωστή Μακρή και τα παΐδια που συμμετείχαν με την ψυχή τους.
4. Στις 15.08.2011 σε μια φεγγαρόλουστη βραδιά στο προαύλιο του Αγίου Νικολάου πραγματοποιήθηκε σε συνεργασία με τον οικοδεσπότη Παπαγιώργη το αντάμωμα του συλλόγου μας που ήταν αφιερωμένο στην εκκλησία και τους λειτουργούς της, παρουσία εκλεκτών προσκεκλημένων της τοπικής αυτοδιοίκησης, πολιτιστικών συλλόγων, των ιερέων και των οικογενειών τους καθώς και των συγχωριανών και φίλων του συλλόγου. Απενεμήθησαν τιμητικές πλακέτες στις οικογένειες των μακαριστών ιερέων Ζήσιμου  Καλαρρύτη, Νικόλαου Καλαρρύτη, Περικλή Αναγνωστόπουλου, Θωμά Σίνη, Ιωάννου Κουτρούμπα, Αθανάσιου Αναγνωστόπουλου, στους σεβαστούς ιερείς Αριστείδη Αντωνιάδη, Κωνσταντίνο Στάικο , Ιωάννη Αναγνωστόπουλο, Βασίλειο Αντωνιάδη, Νικόλαο Παπανδρέου για την προσφορά τους στην εκκλησία και στην Ποκίστα ως ελάχιστο δείγμα ευχαριστίας και ευγνωμοσύνης καθώς και στους καταξιωμένους πρεσβευτές  της Δημοτικής μας παράδοσης  Μάκη Βασιλειάδη και Γιώτα Χαλκιά.
Οι παρευρισκόμενοι γεύτηκαν αρνιά στη σούβλα, παραδοσιακές πίτες, άφθονο κρασί, γλυκά και διασκέδασαν μέχρι τα χαράματα( κλείνοντας με το παραδοσιακό πως το τρίβουν το πιπέρι) με τους Μάκη Βασιλειάδη και Άγγελο Σταθόπουλο  στο κλαρίνο, τη Γιώτα Χαλκιά και τον Χρήστο Γερούκη  στο τραγούδι τον  Γιάννη και την Ανθούλα Μόσχου  στη λαϊκή ώρα .Κληρωθήκαν πολλά και αξιόλογα δώρα
Το επόμενο αντάμωμα του 2012 είναι αφιερωμένο στους ξενιτεμένους συμπατριώτες μας.

       Για το Δ.Σ του Συλλόγου

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ                                                                        Ο ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ

ΝΙΚΟΛΑΟΣ Θ. ΜΑΥΡΕΛΗΣ
                                                                                                   ΓΕΩΡΓΙΟΣ Ι. ΑΝΑΓΝΩΣΤΟΠΟΥΛΟΣ


 

 



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...