3Χ3 Με ισοπαλίες για την Παλαιοπαναγιά

ΑΣΤΕΡΑΣ ΚΕΦ/ΣΟΥ 1

ΑΕ ΠΑΛΑΙΟΠΑΝΑΓΙΑΣ 1

Ακόμη μια ισοπαλία για την ομάδα της Παλαιοπαναγιάς αυτή τη φορά με αντίπαλο τον Αστέρα Κεφαλοβρύσου. Οι παίκτες του Γ. Πελέκη εμφανώς επηρεασμένοι  από τον ξερό αγωνιστικό χώρο δυσκολεύτηκαν να βρουν τα πατήματα τους. Όμως αν και αντιμετώπισε δυσκολίες είχε την κατοχή και τον έλεγχο του αγώνα και κατάφερε να πάρει κεφάλι στο σκορ στο 25′ ύστερα από εκτέλεση κόρνερ του Ασλανίδη και κεφαλιά του Φούντζουλα.Οι γηπεδούχοι μετά το γκολ προσπάθησαν να αντιδράσουν και το κατάφεραν ακριβώς στη λήξη του ημιχρόνου ύστερα από εκτέλεση φάουλ του Αδριγάκη και κεφαλιά του Καρέτσου .

Στο δεύτερο ημίχρονο το παιχνίδι είχε τον ίδιο ρυθμό με την ομάδα της Παλαιοπαναγιάς να έχει την πρωτοβουλία των κινήσεων χωρίς όμως να έχει ευκαιρίες για γκολ . Μοναδική καλή στιγμή στο 80′ ύστερα από εκτέλεση φάουλ του Πετσίνη και κεφαλιά του Παπαδόπουλου με την μπάλα να περνάει ελάχιστα άουτ.

 

Α.Ε. Παλαιοπαναγιάς: Κοντοχρήστος, Θεοδωρόπουλος Γ.(55′ Γεωργακόπουλος), Λαουρδέκης, Παπαδόπουλος, Αδραχτάς, Μπρούμας, Ζέλιος(84′ Κατσούδας), Τσιριμώκος(46′ Θεοδωρόπουλος Ι.), Φούντζουλας, Ασλανίδης, Πετσίνης.

 



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...