3 χρόνια Νafpaktianews. Μαζί ζούμε τα μεγάλα γεγονότα !!!!

Μαζί ζούμε τα μεγάλα γεγονότα!!!

Τρία  χρόνια συμπληρώνονται σήμερα από την ημέρα που το Nafpaktianews βγήκε στον αέρα του διαδικτύου. Τρία χρόνια καθημερινής καταγραφής των τοπικών και όχι μόνο γεγονότων 24 ώρες το 24ώρο. Με αντικειμενική και κριτική ματιά, άμεσα, καλοπροαίρετα, δίχως χτυπήματα κάτω από τη ζώνη καταγράφουμε και σας μεταφέρουμε την τοπική πολιτική, κοινωνική αλλά και αθλητική  ζωή της περιοχής. Και σεις με την αγάπη και την αποδοχή σας, μας έχετε σταθερά από την πρώτη στιγμή στην κορυφή της ενημερωτικής σας επιλογής . Όλα αυτά τα χρόνια προσπαθούμε να είμαστε παντού  δίνοντας σας την δυνατότητα να παρακολουθείτε μέσα από το Nafpaktianews.gr που διαθέτει εδώ και αρκετό καιρό υπερσύγχρονο εξοπλισμό να  σας παρουσιάζει   με εικόνα και φωτογραφίες ότι συμβαίνει στη Ναυπακτία  και όχι μόνο.

 Πλέον ο ιδιόκτητος εξοπλισμός μας  περιλαμβάνει φωτογραφικές μηχανές, βιντεοκάμερες, εξοπλισμό  ζωντανών μεταδόσεων μέσω διαδικτύου σε πραγματικά ζωντανό χρόνο σε υψηλή ποιότητα ανάλυσής εικόνας και ήχου καθώς και φωτογραφικό ελικόπτερο αεροφωτογραφισεων και βιντεολήψεων κ.α..

Συνεχίζουμε δυναμικά στον τέταρτο  χρόνο με αρκετές εκπλήξεις που θα διαπιστώσετε το επόμενο χρονικό διάστημα ως αντάλλαγμα της αγάπης και της αποδοχή σας.

Εσείς είστε η Δύναμη μας!!!!!!!!!!



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

1 ΣΧΟΛΙΟ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...