3-1 o Τηλυκράτης Λευκάδας τον Μακεδονικό Σιάτιστας.

O Τηλυκράτης Λευκάδας σε όλη την διάρκεια του παιχνιδιού, επικράτησε με 3-1 του Μακεδονικού Σιάτιστας στο γήπεδο του Καναλακίου για την 4η αγωνιστική του 3ου ομίλου της Γ΄ Εθνικής.

Η ομάδα του Τάκη Κονιδάρη μπήκε δυνατά στον αγωνιστικό χώρο και στο 27ο λεπτό ο Γεωργούσης με κεφαλιά μετά από σέντρα του Ιασωνίδη άνοιξε το σκορ για την ομάδα του.

Στο 42΄ ο Τηλυκράτης είχε μεγάλη ευκαιρία για το 2-0 όταν σουτ του Τόσκα σταμάτησε στο οριζόντιο δοκάρι του Κωφίδη, και στην αντεπίθεση ο Τσακκνάκης με σουτ ισοφάρισε 1-1 για τον Μακεδονικό Σιάτιστας.

Στο 60΄ ο Τηλυκράτης έμεινε με δέκα παίκτες όταν ο Φέτσης ειδε την κόκκινη κάρτα του Στεφάνου.

Στο 66΄ δεύτερο δοκάρι στο ματς για τον Τηλυκράτη όταν σουτ του Γεωργούση η μπάλα στο οριζόντιο δοκάρι  του Κωφίδη.

Στο 71΄ ο Μπαλογιάννης με σουτ έκανε το 2-1 για τον Τηλυκράτη, και στο 76΄ οι φιλοξενούμενοι έμειναν με δέκα παίκτες λόγω αποβολής του Τσιούκρα Χ. με δεύτερη κίτρινη κάρτα.

Στο 86΄ ο Περιστέρης με πλασέ από κοντά μετά από πάσα του Γεωργούση διαμόρφωσε το τελικό 3-1.

Διαιτητής: Στεφάνου (Θεσπρωτίας)

Βοηθοί: Τίκας-Παπαλαζάρου (Θεσπρωτίας)

Τηλυκράτης Λευκάδας (Τάκης Κονιδάρης): Συνοδινός, Πριόνας, Καταγής Σ. (69΄ Βασίλας), Δημητρίου (65΄ Γεωργάκης), Ιασωνίδης, Περιστέρης, Τόσκα, Φέτσης, Γεωργούσης (88΄Σκουρτάι), Καταγής Γ., Μπαλογιάννης (79΄ Μπουρδούβαλης).

Μακεδονικός Σιάτιστας (Στράτος Καραμπατζάκης): Κωφίδης, Μούστα (89΄ Μπάτσης Β.), Λιάμης, Μπάτσης Χ., Λιαπτσής, Τσακνάκης, Τσιούκρας Χ., Τσιούκρας Ι. (69΄ Μπούρτζος), Σέχι (61΄ Δονούλης), Μποζιάρης (44΄λ.τρ. Ζβίρος), Ταφαρλής.

sporttime24.gr



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...