«Αυτό το σπίτι είσαι εσύ» Eκδήλωση στην Παπαχαραλάμπειο βιβλιοθήκη.

dsc_2409Το Σάββατο 15 Δεκεμβρίου, στις 7 το απόγευμα, παρουσιάστηκε στη Παπαχαραλάμπειο Δημόσια Κεντρική Βιβλιοθήκη Ναυπάκτου το καινούριο βιβλίο της Ζοέλ Λοπινό, με τίτλο «Αυτό το σπίτι είσαι εσύ» που κυκλοφόρησε πριν λίγες ημέρες από τις εκδόσεις Καστανιώτη.

Η παρουσίαση ξεκίνησε με ένα μικρό θεατρικό δρώμενο από τους ερασιτέχνες ηθοποιούς Αντώνη Μουχτούρη και Ελένη Ζαρκαδούλα. Στη συνέχεια η ψυχίατρος Γιώτα Κοργιαλά-Κωνσταντακοπούλου παρουσίασε την υπόθεση του βιβλίου. Επικεντρώθηκε κυρίως στον ψυχισμό της πρωταγωνίστριας του μυθιστορήματος και αναφέρθηκε σε προβλήματα που αφορούν τον σύγχρονο άνθρωπο.

Στη συνέχεια η συγγραφέας μίλησε για το έργο της, για την πηγή έμπνευσή της και αναγνώστηκαν αποσπάσματα του βιβλίου από την φιλόλογο κα Σοφία Μάνιου.

Την παρουσίαση παρακολούθησαν περισσότερα από εκατό άτομα τα οποία αποχώρησαν ευχαριστημένα από την όμορφη εκδήλωση και γεμάτα με αισιοδοξία που αποκόμισαν από την εμψυχωτική εισήγηση της συγγραφέως.

Οι παρευρισκόμενοι είχαν την ευκαιρία στο τέλος εκδήλωση να γευτούν γλυκά που ετοίμασαν τα μέλη της Λέσχης Ανάγνωσης της Βιβλιοθήκης Ναυπάκτου προς τιμή της κας Λοπινό.

Ευελπιστούμε ότι οι η πόλη μας θα συνεχίσει να εμπνέει συγγραφείς και η Βιβλιοθήκη μας θα τους στηρίξει ολόψυχα.

 

 



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...