Την Πέμπτη 1η Μαρτίου, από τις 10.00 και μετά, οι μισοί μαθητές ασχολήθηκαν με την τεχνολογία τροφίμων: υγρές παρασκευές (περιλαμβάνει και παρασκευές κοτόσουπα, ψαρόσουπα, φασολάδα, μαγειρίτσα, τραχανά, γιουβαρλάκια). Οι υπόλοιποι είχαν ένα role play όπου δίνονταν πληροφορίες για διάφορα φεστιβάλ και δραστηριότητες ανά χώρα. Την 2η ώρα πήγανε στην Πάτρα όπου επισκέφθηκαν: την Αχάια Κλάους, τον Ι. Ν. Άγιο Ανδρέα και το κέντρο.
Μας μιλάει η υπεύθυνη του προγράμματος Ασπασία Μυλωνά
και μία καθηγήτρια από την Κροατία.