4ο ΤΟΥΡΝΟΥΑ ΠΙΝΓΚ-ΠΟΝΓΚ..!!Φωτο

ason 7Το 4ο ΤΟΥΡΝΟΥΑ ΠΙΝΓΚ-ΠΟΝΓΚ  το οποίο διοργάνωσε ο ΑΣΟΝ ” ΕΠΑΧΤΟΣ ” ολοκληρώθηκε με επιτυχία τη Kυριακή 14/7/13 . Μικροί και μεγάλοι του δήμου μας και από άλλες περιοχές είχαν την ευκαιρία να απολαύσουν το αγαπημένο τους άθλημα ενισχύοντας ταυτόχρονα την δράση του Συλλόγου μας. Αξίζει να σημειώσουμε  ότι για πρώτη φορά το το  ΤΟΥΡΝΟΥΑ  έγινε στο Κλειστό Γυμναστήριο Ναυπάκτου ( Παπαχαραλάμπειο Στάδιο) ΚΑΙ με συμμετοχές που έφτασαν στους 60 αθλητές/τριες. Οι συμμετέχοντες στο ΤΟΥΡΝΟΥΑ χωριστήκαν σε 1 ηλικιακή κατηγορία . Στην πρώτη φάση χωρίστηκαν σε ομοίλους και στην συνέχεια (2 φάση ) νοκ αουτ . Οι τρεις πρώτοι βραβεύονταν βαθμιαία με μετάλλια, κυπελα και απο μια αθλητική μπλούζα(Butterfly) προσφορά του GPSPORTS στους  πρώτους/ες KAI οι αθλητές/τριες που πήραν την δεύτερη θέση από μια τσάντα ώμου  προσφορά του (Tibhar) GPSPORTS.  Να Ευχαριστήσουμε την Eπιτροπή Σταδίου και τους εργαζόμενους που μας έδωσαν το κλειστό γυμναστήριο τις μέρες που το χριαζόμασταν, τα Εκπαιδευτήρια Πάνου , Το Διευθυντή του 3ο Δημοτικού σχολείου, Το Εργατικό Κέντρο για τα τραπέζια που μας δώθηκαν για το τουρνουά τους κ. Τσίλιο και Γλαβίνο για τις ηχιτικές εγκαταστάσεις Ακόμα να ευχαριστήσουμε τον πρόεδρο της Δυτικής Επιτροπής της Επιτραπέζιας Αντισφαίρισης Κύριο Τζόβολο και την γραμματέα του για την πολύτιμη βοήθεια που μας πρόσφεραν. Τέλος να ευχαριστήσουμε όλους τους ανθρώπους που βοήθησαν για να γίνει το  4ο ΤΟΥΡΝΟΥΑ ΠΙΝΓ-ΠΟΝΓΚ  ΑΣΟΝ ‘’ΕΠΑΧΤΟΣ’’

Στην κατηγορία ανδρών:    1ος ΖΗΚΟΣ ΣΩΤΗΡΗΣ (Α.Ο ΓΑΛΗΝΗ)   ( Χρυσό )

                                    2ος  ΤΣΟΚΑΝΑΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ (Α.Σ ΑΝΟΔΟΣ ΠΑΤΡΩΝ) ( Αργυρό )

                                    3ος  ΚΟΛΙΟΠΟΥΛΟΣ  ΔΙΟΝΥΣΗΣ (Α.Σ ΠΡΟΜΗΘΕΑΣ)     ( Χάλκινο )

Στην κατηγορία γυναικών:  1η  Οικονόμου Ευαγγελία (Α.Ο ΦΙΛΟΝΙΚΗΣ ΒΟΥΛΑΣ)    (Χρυσό)

                              2η   Κονιδάρη Ελένη  ( Α.Σ ΑΝΟΔΟΣ ΠΑΤΩΝ)  (Αργυρό)

                             3η   Ραβαζούλα Βασιλική(Α.Ο ΦΑΕΘΩΝ)   (Χάλκινο)

ΤΕΛΙΚΟΣ ΑΝΔΡΩΝ:  ΤΣΟΚΑΝΑΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ – ΖΗΚΟΣ ΣΩΤΗΡΗΣ  ΣΚΟΡ: 0-3

TΕΛΙΚΟΣ ΓΥΝΑΙΚΩΝ: ΟΙΚΟΝΟΜΟΥ ΕΥΑΓΓΕΛΙΑ – ΚΟΝΙΔΑΡΗ ΕΛΕΝΗ  ΣΚΟΡ:3-0  να σημειώσουμε ότι η Οικονόμου Ευαγγελία για 3 φορά στην ΠΡΩΤΗ θέση σε τουρνουά του ΑΣΟΝ ‘’ΕΠΑΧΤΟΣ’’.!

ΦΕΤΟΣ ΓΙΑ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΣΥΜΜΕΤΕΙΧΑΝ AΘΛΗΤΕΣ-ΑΘΛΗΤΡΙΕΣ ΑΠΟ ΔΙΑΦΟΡΕΣ ΟΜΑΔΕΣ: Α.Ο ΦΙΛΟΝΙΚΗΣ ΒΟΥΛΑΣ, Α.Ο ΦΟΙΝΙΞ ΑΓΙΑΣ ΣΟΦΙΑΣ ,A.O ΦΑΕΘΩΝ, Α.Σ ΠΡΟΜΗΘΕΑΣ ,Α.Ο ΦΑΡΟΣ ΠΑΤΡΑΣ ,Α.Ο ΔΙΟΓΕΝΗΣ ΠΑΤΡΑΣ, Α.Σ ΑΝΟΔΟΣ ΠΑΤΡΩΝ , A.O AΡΙΩΝ ΑΜΑΛΙΑΔΑΣ, Α.Ο ΓΑΛΗΝΗ,Α.Κ ΖΩΓΡΑΦΟΥ,Α.Σ ΙΦΙΤΟΣ  ΠΑΤΡΩΝ, Α.Ε.Κ ΠΑΤΡΩΝ ΚΑΙ ΑΣΟΝ ΕΠΑΧΤΟΣ.

Ο ΑΣΟΝ ” ΕΠΑΧΤΟΣ ” σας ευχαριστεί όλους για την συμμετοχή σας στο 4ο ΤΟΥΡΝΟΥΑ ΠΙΝΓΚ-ΠΟΝΓΚ . Για ακόμη μια φορά ΕΣΕΙΣ μας δώσατε να καταλάβουμε την σημαντικότητα της δράσης μας.

                                                        ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΟΛΟΥΣ ΚΑΙ ΠΑΛΙ

                                                               ΑΣΟΝ ” ΕΠΑΧΤΟΣ”



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...