4+1 τροφές για επίπεδη κοιλιά

4+1 τροφές για επίπεδη κοιλιά
Αν θέλετε να αποκτήσετε κοιλιακούς, εκτός από την γυμναστική πρέπει να ακολουθείτε και την κατάλληλη διατροφή. Διαβάστε παρακάτω ποιες τροφές σας παρέχουν μια επίπεδη κοιλιά και σας ανακουφίζουν από το φούσκωμα.
Μία από τις καλύτερες τροφές για επίπεδους κοιλιακούς είναι τα αυγά, επειδή περιέχουν αρκετή πρωτεΐνη. Επίσης, είναι μια άριστη επιλογή, διότι τα αμινοξέα που περιέχουν μπορεί πραγματικά να σας βοηθήσουν, να τρώτε λιγότερο και πιο υγιεινά όλη την ημέρα. Έτσι, εάν θέλετε επίπεδους κοιλιακούς, εισάγετε τα αυγά στη διατροφή σας.
  1. Μήλα. Τα μήλα είναι ένα φρούτο θαύμα, διότι αποτελείται από 5 γραμμάρια φυτικών ινών και πηκτίνη, που σας κρατάνε χορτάτους για αρκετές ώρες. Ποτέ δεν θα περίμενε κανείς, ότι ένα τόσο μικρό φρούτο, θα σας κάνει νιώθετε πλήρεις. Τα μήλα είναι επίσης, χαμηλά σε περιεκτικότητα ζάχαρης και μελέτες δείχνουν, ότι όσοι τρώνε ένα μήλο την ημέρα, χάνουν περισσότερο βάρος, από εκείνους που τα αφήνουν στο ράφι της κουζίνας τους να χαλάσουν. Έτσι, βεβαιωθείτε ότι καταναλώνετε τουλάχιστον ένα μήλο την ημέρα, για να αποκτήσετε μια επίπεδη κοιλιά.
  2. Μούρα. Αυτά τα φρούτα είναι πλούσια σε αντιοξειδωτικά και έχουν λίγες θερμίδες. Θα πρέπει να περιλαμβάνετε ένα φλιτζάνι μούρα στη διατροφή σας κάθε μέρα, γιατί αυτό μπορεί να βοηθήσει στη σταθεροποίηση του σακχάρου στο αίμα σας και να επιταχύνει τη διαδικασία της πέψης, με αποτέλεσμα  να ανακουφίσει το φούσκωμα. Άρα, και να σας βοηθήσει να αποκτήστε τους κοιλιακούς που ονειρεύεστε.
  3. Γιαούρτι. Το γιαούρτι προσφέρει τη σωστή ποσότητα πρωτεΐνης στη διατροφή σας. Η πρωτεΐνη θα μειώσει τους πόθους σας για κάτι γλυκό και θα διατηρήσει το στομάχι σας επίπεδο. Καταναλώστε το ως σνακ μαζί με φρούτα ή ως πρωινό γεύμα.
  4. Γνωρίζατε ότι τα θαλασσινά μπορεί αυξήσουν τον μεταβολισμό σας; Ο τόνος και ο σολομός, που είναι πλούσια σε ωμέγα-3 λιπαρά οξέα, έχει αποδειχθεί ότι βοηθάνε στη μείωση του σωματικού βάρους. Έτσι, αν θέλετε να απαλλαγείτε από το κοιλιακό λίπος, καλό είναι να καταναλώνετε 2 φορές την εβδομάδα ψάρια.


Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...