Η Ακαδημία Στίβου του Συλλόγου Δρομέων Lepanto, συμμετείχε με πολύ μεγάλη επιτυχία στον 2ο Αγώνα Τετράθλου του Διασυλλογικού Πρωταθλήματος Κ14 (ΠΑΜΠΑΙΔΩΝ Β’ – ΠΑΓΚΟΡΑΣΙΔΩΝ Β΄) του ΣΕΓΑΣ, που διεξήχθη την Σάββατο 18 Μαΐου 2019, στο Αγρίνιο.

Η αθλήτρια της Ακαδημίας Ντζουμάνη Νεφέλη διέπρεψε στους αγώνες, τερματίζοντας  1η στα 60μ. εμπόδια, 1η στο μπαλάκι, με την απίθανη για την ηλικία της επίδοση των 37μ. και παράλληλα ήταν μέσα στην πρώτη 8άδα στο Μήκος και στο Άλμα εις Ύψος, κατακτώντας συνολικά τη 1η θέση στις ΠΑΓΚΟΡΑΣΙΔΕΣ Β΄!

Επίσης, η αθλήτρια της Ακαδημίας Στεργίου Ασημίνα τερμάτισε 2η στο Μπαλάκι.

Στις ΠΑΓΚΟΡΑΣΙΔΕΣ Β΄, συμμετείχαν επίσης από την Ακαδημία Lepanto και κατέκτησαν πολύ καλές θέσεις, οι αθλήτριες Κούκουνα Μαρία, Παπά Έφη, Νικοπούλου Δήμητρα, Μπρούμα Ελένη, Γεωργίου Ηρώ, Καββαδία Γεωργία, Χριστοδούλου Σπυριδούλα και Σχίζα Φωτεινή.

Στα αγόρια, στους Παμπαίδες Β’, ο αθλητής της Ακαδημίας Αναγνωστόπουλος Χρήστος διέπρεψε με τη σειρά του και αυτός στους αγώνες, κατακτώντας την 1η θέση στα 60μ. εμπόδια, την 1η θέση στο Άλμα εις Ύψος και τη 2η θέση στο Μπαλάκι!

Επίσης, την ίδια μέρα το πρωί του Σαββάτου 18 Μαΐου, πραγματοποιήθηκε η συνάντηση Ακαδημιών στο Στάδιο του Πανεπιστημίου Πατρών, όπου η Ακαδημία Lepanto συμμετείχε με 34 συνολικά μικρά παιδιά, προνήπια και μαθητές και μαθήτριες έως και 5η Δημοτικού. Όλοι, γονείς και παιδιά έμειναν κατενθουσιασμένοι  από την εκδήλωση και όλοι οι μικροί αθλητές τιμήθηκαν για τη συμμετοχή τους με αναμνηστικό μετάλλιο.

Αξίζουν πολλά συγχαρητήρια στους μικρούς αθλητές και αθλήτριες του Lepanto, αλλά και στην προπονήτριά τους Γεωργία Τρουμπούκη, και ευχόμαστε Καλή Επιτυχία για τη συνέχεια!



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...