4o δημοτικό σχολείο Ναυπάκτου: Αγιασμός και δωρεάν σχολικά είδη από τον σύλλογο γονέων και κηδεμόνων σε όλα τα παιδιά.(φωτο & βίντεο)

-Εκπλήσσει  ευχάριστα ο σύλλογος  γονέων και κηδεμόνων του σχολείου με την μοναδική προσφορά του.

-Δηλώσεις της προέδρου του συλλόγου γονέων-Kηδεμόνων του σχολείου κ.Σταυροπούλου-Καρέλη στην κάμερα του Nafpaktianews.

-Ευχαριστήρια ανακοίνωση του σχολείου προς το σύλλογο !!!!

Μια εντελώς ξεχωριστή πρώτη σχολική ημέρα ξημέρωσε στο 4ο δημοτικό σχολείο Ναυπάκτου,όπου ο σύλλογος γονέων και κηδεμόνων προχώρησε σε μια ομολογουμένως πρωτότυπη κίνηση αλληλεγγύης για όλα τα παιδιά της σχολικής μονάδας.

Για πρώτη χρονιά φέτος λοιπόν ο σύλλογος με ίδιους πόρους εξασφάλισε όλα τα σχολικά είδη όλων των παιδιών.για ολόκληρη την διδακτική χρονιά.

Κάτι τέτοιο απ’οτι μπορούμε να θυμηθούμε δεν έχει συμβεί σε κάποιο άλλο σχολείο και σίγουρα αξίζουν πολλά συγχαρητήρια στους γονείς του 4ου δημοτικού σχολείου Ναυπάκτου  που στηρίζουν έμπρακτα τη σχολική τους  κοινότητα στους δύσκολους καιρούς που περνάμε.

Για το λόγο αυτό και η διευθύντρια του 4ου δημοτικού σχολείου κ. Όλγα Γκιάφη αναφέρει:

-Η Διευθύντρια και οι εκπαιδευτικοί του 4ου Δημοτικού Σχολείου Ναυπάκτου, συναισθανόμενοι τους χαλεπούς καιρούς που όλοι βιώνουμε σε ατομικό αλλά και οικογενειακό επίπεδο, καταθέτουμε από καρδιάς το δικό  μας ευχαριστώ στην αξιέπαινη πρωτοβουλία της Προέδρου και του Δ.Σ. του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων του Σχολείου μας, ευελπιστώντας πως ανάλογες  αξιόλογες προσπάθειες θα υλοποιηθούν και από άλλους φορείς για την ευρύτερη υποστήριξη του σχολικού έργου.

Φυσικά αναφερόμαστε στην προσφορά της απαιτούμενης γραφικής ύλης για όλους τους μαθητές και για όλη τη διάρκεια του διδακτικού έτους.
Κατα τ’αλλα πρώτη μέρα σήμερα και στο τυπικό πρόγραμμα στις 8.15 το πρωί πραγματοποιήθηκε και στο 4ο δημοτικό ο Αγιασμός των μαθητών και του διδακτικού προσωπικού του σχολείου,ενώ αμέσως μετά οι μαθητές μπήκαν στις τάξεις τους για μια πρώτη γνωριμία και την παραλαβή των σχολικών βιβλίων.
-Να σημειωθεί τέλος ότι στο τέλος ο δήμος Ναυπακτίας μοίρασε σε όλα τα παιδιά ειδικές τσάντες ανακύκλωσης και έντυπο πληροφοριακό υλικό για τον τρόπο χρήσης.συλλογής και ανακύκλωσης υλικών.
001 002 003 008 009

 



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...