5 εκατομμύρια iPhone 5 σε 3 μέρες!

5 εκατομμύρια iPhone 5 σε 3 μέρες!
Πέντε εκατομμύρια iPhone 5 πούλησε η Apple, ύστερα από ανακοίνωσή της, μέσα στις πρώτες 3 ημέρες κυκλοφορίας, ενώ περισσότεροι από 100 εκατ. χρήστες έχουν κάνει το update του iOS 6.
Κατά 1 εκατ. περισσότερες συσκευές πούλησε το νέο iPhone 5, σε σύγκριση με την κυκλοφορία του iPhone 4S, όμως ο αριθμός αυτός είναι μικρότερος από αυτόν που περίμεναν οι αναλυτές ο οποίος ήταν κοντά στα 8-10 εκατ. μόνο για το πρώτο τριήμερο.

Η διαφορά αυτή ανάμεσα στις πωλήσεις και τις προβλέψεις οφείλεται στο γεγονός οτι η εταιρία δεν είχε δώσει αρκετές συσκευές για να καλύψουν τη ζήτηση.

Σύμφωνα με την εταιρία η ζήτηση του iPhone 5 είναι τεράστια και όλοι προσπαθούν σκληρά να φέρουν ένα iPhone 5 στα χέρια κάθε καταναλωτή που το επιθυμεί όσο γρηγορότερα γίνεται.

Επίσης η εταιρία αναφέρει οτι όλη η αρχική παρτίδα έχει ξεπουληθεί ενώ τα καταστήματα συνεχίζουν να λαμβάνουν καθημερινά νέα iPhone 5 ενώ και οι καταναλωτές θα μπορούν να κάνουν τις παραγγελίες τους online, λαμβάνοντας ταυτόχρονα ημερομηνία παράδοσης.

Τέλος μπορεί όταν παρουσιάστηκε το iPhone 5 να μην μας ενθουσίασε και πολύ όμως οι πωλήσεις δείχνουν για ακόμα μία φορά οτι οι φανατικοί της Apple είναι ακόμα πολλοί…

ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...