500 κιλά χασίς εντοπίστηκαν στα ανοιχτά της Κέρκυρας (Φωτογραφίες)

500 κιλά χασίς εντοπίστηκαν στα ανοιχτά της Κέρκυρας (Φωτογραφίες)

Κατηγορία

christos.papad…
Τετάρτη 13/04/2016 – 15:43

500 κιλά χασίς εντοπίστηκαν στα ανοιχτά της Κέρκυρας

ΜΕΣΑ ΣΕ ΣΑΚΟΥΣ ΣΕ ΣΤΕΡΙΑ ΚΑΙ ΘΑΛΑΣΣΑ                                                                              

Ποσότητα – μαμούθ ακατέργαστου χασίς που ξεπερνάει τα 500 κιλά εντόπισαν οι λιμενικοί της Κέρκυρας στη θαλάσσια περιοχή των Διαπόντιων νησιών και βόρεια των Οθωνών.

Συγκεκριμένα, το μεσημέρι της Τρίτης, το Κεντρικό Λιμεναρχείο Κέρκυρας ενημερώθηκε από στελέχη του Λιμενικού Σταθμού Οθωνών ότι σε απόκρημνη περιοχή της παραλίας Ηλιοβασίλεμα βρέθηκαν επιμελώς κρυμμένοι 19 σάκοι, που περιείχαν δέματα με χασίς.

Στο σημείο κατέπλευσαν περιπολικό και ναυαγοσωστικό σκάφος του Λιμενικού, τα πληρώματα των οποίων παρέλαβαν τους σάκους με τα ναρκωτικά. Όπως διαπιστώθηκε, περιείχαν 253 δέματα, συνολικού μικτού βάρους 446 κιλών και 440 γραμμαρίων.

Παράλληλα, η Λιμενική Αρχή Κέρκυρας ενημερώθηκε από το Αστυνομικό Τμήμα Εσπεριών ότι και στην παραλία Αλμυρός εντοπίστηκε ένας ακόμη σάκος με 22 δέματα ακατέργαστου χασίς, συνολικού μικτού βάρους 26 κιλών και 250 γραμμαρίων.

Το συνολικό μικτό βάρος των μέχρι τώρα κατασχεθέντων παράνομων ουσιών, ανέρχεται συνολικά στα 551 κιλά και 155 γραμμάρια, καθώς την Παρασκευή και το Σάββατο είχαν βρεθεί άλλα 22 δέματα με 78 κιλά και 465 γραμμάρια ακατέργαστου χασίς.

Το μεσημέρι της Παρασκευής, είχε σημάνει συναγερμός όταν φουσκωτό σκάφος μεγάλης ιπποδύναμης επιχείρησε να προσεγγίσει τις ιταλικές ακτές προκειμένου να ξεφορτώσει μεγάλη ποσότητα ναρκωτικών, όμως έγινε  αντιληπτό από τις Αρχές της γειτονικής χώρας και τότε άρχισε να κατευθύνεται προς Κέρκυρα ή Αλβανία.

Άμεσα απέπλευσαν για τον εντοπισμό του συγκεκριμένου σκάφους περιπολικά σκάφη των Λιμενικών Αρχών Κέρκυρας και Ηγουμενίτσας, τα οποία βρήκαν τα ναρκωτικά διάσπαρτα σε ξηρά και θάλασσα.

Οι αρχές αναζητούν τουλάχιστον δύο αλλοδαπούς που εμπλέκονται στην συγκεκριμένη υπόθεση.

Πηγή:



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...