6 πράγματα που κάνουν αυξάνουν την κυτταρίτιδά σου!

6 πράγματα που κάνουν αυξάνουν την κυτταρίτιδά σου!
Δες όλα τα λάθη που κάνεις και χειροτερεύεις ακόμα περισσότερο την κυτταρίτιδά σου.

Αφυδάτωση Όταν η επιδερμίδα σου είναι αφυδατωμένη, η κυτταρίτιδα φαίνεται ακόμα περισσότερο. Πίνε όσο περισσότερο νερό μπορείς και θα δεις την κυτταρίτιδα να μειώνεται αισθητά.

Κάπνισμα Κάνει κακό στην υγεία σου και την κυτταρίτιδα να φαίνεται ακόμα περισσότερο. Αυτό που γίνεται είναι πως το κάπνισμα κάνει το λίπος να είναι περισσότερο ορατό κάτω από την επιδερμίδα σου.

Δεν γυμνάζεσαι Όταν δεν γυμνάζεσαι (και γενικότερα δεν είσαι σε κίνηση) παίρεις βάρος. Παρόλο που δεν μπορείς να διώξεις εντελώς την κυτταρίτιδα κάνοντας γυμναστική, μπορείς να την μειώσεις και να την ελαχιστοποιήσεις.

Κάνεις δίαιτα με λάθος τρόπο Μπορεί χάνοντας βάρος να μπορείς να βοηθήσεις στη μείωση της κυτταρίτιδας αλλά δεν έχουν όλες οι δίαιτες το αναμενώμενο αποτέλεσμα. Υπάρχουν μάλιστα κάποιες δίαιτες που κάνουν ακόμα χειρότερη την κατάσταση. Τρώγε πολλά φρούτα και λαχανικά και θα δεις την επιδερμίδα σου να αλλάζει ολοκληρωτικά.

Δεν παίρνεις πολύ βιταμίνη C Όταν δεν παίρνεις πολύ βιταμίνη C σε καθημερινή βάση, η επιδερμίδα σου υποφέρει. Βάλε αυτή τη βιταμίνη στην καθημερινότητά σου.

Επικεντρώνεσαι σε λάθος πράγματα Μην ξοδεύεις τα χρήματά σου σε κρέμες κυτταρίτιδας που υπόσχονται αποτοξίνωση από τοξίνες καθώς οι τοξίνες δεν είναι μια από τις αιτίες της κυτταρίτιδας.



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...