64 χωριά χωρίς ρεύμα σε Ναυπακτία και Δωρίδα – Εώς το μεσημέρι αποκατάσταση στην Μαμουλάδα.

Νεότερα

Μετά το απογευματινό μπουρίνι στη Ναυπακτία χθες βγήκαν εκτός δυο γραμμές Μέσης Τάσεις με αποτέλεσμα 64 χωριά να μείνουν χωρίς ρευμα. Με πολύ μεγάλη προσπάθεια του τοπικού ΔΕΔΔΗΕ αποκαταστάθηκε η ηλεκτροδότηση σε όλα πλυν τμήματος της Μαμουλαδας(Καμένος μετασχηματιστής λόγου κεραυνου) και τμήματος Ευπαλιου(λογου σπασμένου στύλου ΜΤ λόγου πτώσεως μεγάλου πλατανου) Η αποκατάσταση θα γίνει σύμφωνα με νεώτερη πληροφορία έως το μεσημέρι , συνεργείο της ΔΕΗ βρίσκεται στο σημείο της βλάβης. Το Nafpaktianews.gr από την πρώτη στιγμή μετέφερε τα γεγονότα έως έχουν . Πρώτοι αναφερθήκαμε σε σοβαρή βλάβη και για την μάχη των τεχνικών ώστε να γίνει αποκατάσταση στην ηλεκτροδότηση και το πρωινό ρεπορτάζ μας επιβεβαιώνει για ακόμη μια φορά.

Νεότερα

Σοβαρή είναι η βλάβη στη Μαμουλάδα με τους ανθρώπους της ΔΕΗ να δίνουν μάχη για να αποκαταστήσουν το πρόβλημα που τελικά όπως φαίνεται θα λυθεί το πρωί .

Πρώτη ενημέρωση

Χωρίς ρεύμα είναι από το μεσημέρι τμήμα της Μαμουλάδας. Τα καιρικά φαινόμενα «χτύπησαν» έντονα την Ναυπακτία . Προσπαθούμε να επικοινωνήσουμε με την ΔΕΗ και σε λίγο θα έχουμε νέα ενημέρωση.



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

2 ΣΧΟΛΙΑ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...