7ος Πανελληνιονίκης ο Παντελής Πολυχρόνης στο αγώνισμα των 300μ. μετ’ εμποδίων Παμπαίδων Α΄!

Νέες επιτυχίες για τον Ναυπακτιακός Γ.Σ. και τον στίβο της Ναυπακτίας!

Με επιτυχία πραγματοποίησε ο Σ.Ε.Γ.Α.Σ. το Σαββατοκύριακο 21-22 Ιουλίου 2012, στο Δημοτικό Αθλητικό Κέντρο Ναυπλίου το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Στίβου Παμπαίδων – Παγκορασίδων Α΄ (γεννηθέντες το 1997 και 1998) με τη συμμετοχή 900 και πλέον αθλητών/τριών από 160 σωματεία από όλη την χώρα.

Στους παραπάνω αγώνες έλαβε μέρος και ο «Ναυπακτιακός Γυμναστικός Σύλλογος» με τον Παντελή Πολυχρόνη (δρόμος 300μ. μετ’ εμποδίων) και την Νέλη Ζέρβα (δρόμος 300μ. μετ’ εμποδίων).

Την καλύτερη αγωνιστική παρουσία από τους αθλητές του Ν.Γ.Σ. είχε ο Παντελής Πολυχρόνης, ο οποίος, αγωνιζόμενος στη 2η προκριματική σειρά των 300μ. μετ’ εμποδίων το πρωί του Σαββάτου (το αγώνισμα έγινε σε τρεις προκριματικές σειρές), τερμάτισε στην 2η θέση με χρόνο 43΄΄35 και προκρίθηκε στον απογευματινό τελικό με την 8η  καλύτερη επίδοση. Στον τελικό αγώνα, μετά από πολύ καλή κούρσα και επιτυγχάνοντας νέο ατομικό ρεκόρ, τερμάτισε στην 7η θέση με χρόνο 42΄΄75. Στο ίδιο αγώνισμα της κατηγορίας των Παγκορασίδων η Νέλη Ζέρβα αγωνίστηκε στην 3η προκριματική σειρά (το αγώνισμα έγινε σε τρεις προκριματικές σειρές) και με επίδοση 53΄΄85, η οποία αποτελεί νέο φετινό ατομικό της ρεκόρ, τερμάτισε στη 6η θέση, καταλαμβάνοντας την 16η θέση της τελικής κατάταξης, χωρίς όμως να καταφέρει να προκριθεί στον τελικό.

Η αγωνιστική εμφάνιση και των δυο παιδιών, τα οποία μόλις πριν από περίπου δυόμιση χρόνια ξεκίνησαν να προπονούνται συστηματικά στα δρομικά αγωνίσματα του στίβου, υπόσχεται και άλλες διακρίσεις στο μέλλον.

Τα συγχαρητήρια αξίζουν πάνω από όλα στα ίδια, στους γονείς τους αλλά και στη Διοίκηση του Ναυπακτιακού Γ.Σ. και τον προπονητή τους καθηγητή φυσικής αγωγής κ. Νίκο Μελίστα.

Επιτυχίες σαν αυτές του Χρήστου Φούντα (5ου Πανελληνιονίκη στα 2000μ. Στίπλ στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Στίβου Παίδων 2012 και 3ου νικητή στο ίδιο αγώνισμα με την Εθνική Ομάδα Παίδων στην Διεθνή Συνάντηση Στίβου Παίδων / Κορασίδων Ελλάδας – Κύπρου) και του Παντελή Πολυχρόνη και της Νέλης Ζέρβα θα πρέπει, αν μη τι άλλο, να ωθήσουν τους υπεύθυνους της ανάπτυξης του αθλητισμού της πόλης μας να στηρίξουν ηθικά και υλικά την προσπάθεια της Διοίκησης του Ναυπακτιακού Γ.Σ. για μόνιμη και σταθερή ανάπτυξη του κλασικού αθλητισμού στον τόπο μας, έστω και υπό τις εξαιρετικά δύσκολες οικονομικά συνθήκες που υπάρχουν σήμερα, καταβάλλοντας αποτελεσματικές προσπάθειες για την δημιουργία σύγχρονων υποδομών στίβου στο «Παπαχαραλάμπειου» Εθνικό Στάδιο, τέτοιων που να επιτρέπουν στο παρόν και το μέλλον ανάλογες επιτυχίες, όχι μόνο για τον Χρήστο Φούντα και τον Παντελή Πολυχρόνη, αλλά και για κάθε παιδί που θα ήθελε να ασχοληθεί με το στίβο το μοναδικό, τη στιγμή αυτή, άθλημα που προβάλει την Ναύπακτο τόσο πανελλαδικά όσο και διεθνώς.

.



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...