7ο Τουρνουά Beach Volley από την Ομόνοια στη Ναύπακτο

Η διοργάνωση που ομορφαίνει τα καλοκαίρια στη Ναύπακτο είναι και πάλι εδώ! Η Ομόνοια Ναυπάκτου, πιστή στο ραντεβού της με τους φίλους του beach volley, διοργανώνει τουρνουά ανοικτά σε κάθε ηλικία και φύλο. Οι αγώνες προγραμματίζονται από 27 Ιουλίου έως και 5 Αυγούστου στις εγκαταστάσεις στο αλσύλλιο στο Γρίμποβο, ενώ συνδιοργανωτής είναι ο δήμος Ναυπακτίας.

Συγκεκριμένα στις 27 Ιουλίου ξεκινά το 4ο τουρνουά με συμμετοχή μικτών ομάδων (ομάδων δηλαδή που αποτελούνται από ένα αγόρι και ένα κορίτσι), το οποίο ολοκληρώνεται με τους τελικούς την Κυριακή 29 Ιουλίου. Την αμέσως επόμενη ημέρα (30 Ιουλίου) ξεκινά η κεντρική διοργάνωση της Ομόνοιας, για έβδομη συνεχόμενη χρονιά, με τα τουρνουά ανδρών και γυναικών. Πρώτες στη μάχη μπαίνουν ομάδες ανδρών και γυναικών που δεν ανήκουν σε κάποιον σύλλογο βόλεϊ, διαγωνιζόμενες σε ένα μίνι τουρνουά, που θα αναδείξει το δικό του πρωταθλητή αλλά και τις ομάδες που τελικά θα προχωρήσουν για να συναντήσουν αυτούς που ασχολούνται σωματειακά με την πετοσφαίριση. Από τα μέσα της εβδομάδας οι καλύτερες δεκαέξι (16) ομάδες θα συνεχίσουν στο κυρίως ταμπλώ με αγώνες υψηλότερου επιπέδου, μέχρι τους τελικούς αγώνες την Κυριακή 5 Αυγούστου.

Οι καλοκαιρινές εκδηλώσεις για τη φετινή χρονιά θα κλείσουν με το 3ο τουρνουά 3×3 που θα γίνει το διήμερο 18-19 Αυγούστου.Οι δηλώσεις συμμετοχής έχουν ήδη ξεκινήσει και γίνονται δεκτές έως τηνΤετάρτη 25 Ιουλίου.Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να κατεβάσουν την αίτηση συμμετοχής και να εγγραφούν αποστέλλοντάς την στο [email protected] .

Εναλλακτικά αιτήσεις γίνονται δεκτές καθημερινά στον Αλσύλλιο του Γριμπόβου 5-9 το απόγευμα και στο τηλέφωνο 6972090641 (Ντίνος), όπου μπορεί το κοινό να απευθύνεται για περισσότερες πληροφορίες.

Επειδή ζητούμενο των διοργανώσεων του συλλόγου είναι και η διασκέδαση, η Ομόνοια επικουρικά στις αθλητικές δραστηριότητές της, διοργανώνει ένα ξεχωριστό Party στο Bar “a:m” στο λιμάνι της Ναυπάκτου την Πέμπτη 2 Αυγούστου, με προσκεκλημένους όλους τους φίλους της και τους φίλους του beach volley.

Ευχαριστίες απευθύνει η διοίκηση της Ομόνοιας Ναυπάκτου στους χορηγούς των διοργανώσεων, με την βοήθεια των οποίων γίνεται εφικτή όλη αυτή η καλοκαιρινή δραστηριότητα: Ξυλεία Σταθάτος, Χοχτούλα Ζαχαρία, Rafting House, Ζαχαροπλαστείο Νικολάου, Μίχο Γιώργο, Ιωάννου Δημήτρη, Τσούση Πάνο, Enter-Net και τους χορηγούς επικοινωνίας: Lepanto R-TV, Ναυπακτία Press και NafpaktiaNews.

 

 

 



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

1 ΣΧΟΛΙΟ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...