7 αστέρες του Hollywood που αρνούνται να μπουν στον κόσμο των social media

Παρασκευή 24/06/2016 – 19:55starsmediaΣταρς όπως η Κιμ Καρντάσιαν, η Ζίζι Χαντίντ και ο Τζάστιν Μπίμπερ  δεν μπορούν στιγμή δίχως τα social media. Σχεδόν κάθε τους δραστηριότητα την «μοιράζονται» με τους «ακολούθους» τους στο Instagram και το Twitter.
Όμως κάποια άλλα μεγάλα ονόματα από τον χώρο του θεάματος δεν θέλουν ούτε να ακούν γι’ αυτά!
 
Ντάνιελ Ράντκλιφ
rad
Ο πρωταγωνιστής του Χάρυ Πότερ υποστηρίζει η δημοσίευση σχεδόν κάθε προσωπικής στιγμής στο Instagram δεν είναι κάτι που ταιριάζει στην προσωπικότητά του. Επιθυμεί την ιδιωτικότητα.
 
Μπραντ Πιτ
pitt
Τόσο εκείνος όσο και η Αντζελίνα Τζολί, αρνούνται πεισματικά να ανοίξουν λογαριασμούς στα διασημότερα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.
«Είναι πέρα από την αντίληψή μου», είχε δηλώσει πρόσφατα η Αντζελίνα. Περίπου στο ίδιο μήκος κύματος και ο Μπραντ, ο οποίος είπε ότι τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης «είναι ένας τρομακτικός νέος κόσμος».
 
Τζορτζ Κλούνεϊ
clooney
Σε συνέντευξή του στο Variety είχε δηλώσει ότι δεν αισθάνεται την ανάγκη να είναι πάντα διαθέσιμος  στους θαυμαστές του.
«Μου αρέσει να πίνω ένα ποτάκι το βράδυ. Εύκολα θα μπορούσα να γράψω καμιά ανοησία», είπε ο 55χρονος ηθοποιός.
 
Τζέικ Τζίλενχολ
gyl
Ο διάσημος ηθοποιός έχει δηλώσει ότι τρέφει απέχθεια για τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, τα οποία αντιμετωπίζει ως παράγωγα του καταναλωτισμού που επιδιώκουν να κυριαρχούν σε κάθε προσωπική μας στιγμή.
 
Τζένιφερ Λόρενς
law
Η βραβευμένη με Όσκαρ ηθοποιός δεν έχει καθόλου καλή σχέση με την τεχνολογία. Με το ζόρι καταφέρνει να πλοηγηθεί στο ίντερνετ από τον υπολογιστή της.
 
Σάντρα Μπούλοκ
bul
Μισεί τις σέλφι φωτογραφίες και έχει αρνητική άποψη για τις διάσημες μαμάδες που φωτογραφίζουν κάθε στιγμή με το παιδί τους και το δημοσιεύουν στο Instagram. «Είναι μία ψεύτικη προβολή της ζωή μας», δήλωσε πρόσφατα.
 
Τζένιφερ Γκάρνερ
gar
Δεν βλέπει κανέναν λόγο ή ικανοποίηση στη δημοσιοποίηση προσωπικών στιγμών στα μέσα.
«Τί να ανεβάσω στο Instagram που θα ήθελε να δει ο κόσμος; Δεν υπάρχει τίποτα που θα πόσταρα και θα τους ενδιέφερε. Καλύτερα να μείνω μακριά», είπε πρόσφατα η 44χρονη σταρ.

Πηγή:



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...