7 πράγματα που πρέπει να σταματήσεις να κάνεις αμέσως στο πρόσωπό σου!

7 πράγματα που πρέπει να σταματήσεις να κάνεις αμέσως στο πρόσωπό σου!
Σίγουρα έχεις διαβάσει άπειρα πράγματα που δεν πρέπει να κάνεις για να έχεις ένα όμορφο και νεανικό δέρμα. Δες ποια είναι τα 7 πιο σημαντικά πράγματα που πρέπει να σταματήσεις να κάνεις στο πρόσωπό σου για να το διατηρείς υγιές και φρέσκο!
Να χρησιμοποιείς προϊόντα σε βαζάκια
Τα προϊόντα που βρίσκονται σε βαζάκια χάνουν την αποτελεσματικότητά τους όσο περνάει ο καιρός καθώς με το που ανοίγεις το καπάκι τους εκτείθενται στο φως και τον αέρα της ατμόσφαιρας. Έτσι καλό είναι να προτιμάς προϊόντα που κυκλοφορούν σε σωληνάρια.

Να μη κοιμάσαι
Όλοι γνωρίζουμε πως ένας καλός βραδινός ύπνος βοηθάει στο να έχεις ενέργεια, στον καλό μεταβολισμό του οργανισμού σου και στη διάθεσή σου. Επίσης, επιδρά θετικά και στην επιδερμίδα σου. Όταν κοιμάσαι λίγο η επιδερμίδα σου γίνεται θαμπή και χλωμή ενώ η έλλειψη ύπνου μπορεί να οδηγήσει σε σπυράκια και κοκκινίλες.

Να χρησιμοποιείς βαμβακερές μαξιλαροθήκες
Το να κοιμάσαι σε βαμβακερές μαξιλαροθήκες δεν κάνει πολύ καλό στην επιδερμίδα σου. Καλό είναι να τις αντικαταστήσεις με μεταξωτές ή σατέν μαξιλαροθήκες έτσι ώστε να γίνεται λιγότερη ζημιά στην επιδερμίδα σου.

Να μιλάς πολύ στο τηλέφωνο
Δεν μπορούμε να σου πούμε να μη μιλάς στο τηλέφωνο αλλά το να χρησιμοποιείς hands free είναι η καλύτερη λύση και για την επιδερμίδα σου. Το κινητό σου μαζεύει πολλά βακτήρια στην επιφάνειά του και έτσι είναι καλό να το καθαρίζεις συχνά έτσι ώστε να μην δημιουργούνται προβλήματα στην επιδερμίδα σου.

Να πηγαίνεις για ύπνο χωρίς να ξεβάφεσαι
Ένα από τα μεγαλύτερα λάθη που κάνουν οι γυναίκες είναι ότι κοιμούνται χωρίς να βγάλουν το μακιγιάζ τους. Με το μακιγιάζ να μένει πάνω στην επιδερμίδα σου οι πόροι σου μεγαλώνουν με αποτέλεσμα καθώς περνάνε τα χρόνια, λόγω του ότι θα έχουν μεγαλώσει πολύ, δε θα μπορούν να επανέλθουν στην αρχική τους κατάσταση.

Να χρησιμοποιείς πάρα πολλά προϊόντα ομορφιάς
Το καλύτερο είναι να χρησιμοποιείς όσα προϊόντα είναι απαραίτητα για την ενυδάτωση της επιδερμίδας σου και όχι ό,τι βρίσκεις μπροστά σου.

Να βάζεις με λάθος σειρά τα προϊόντα ομορφιάς

Ένα από τα κλειδιά για να έχεις τα μεγαλύτερα αποτελέσματα από την περιποίηση του προσώπου σου είναι να βάζεις τα προϊόντα στη σωστή σειρά. Πρώτα το toner, μετά το serum και τελευταία την κρέμα. Τα πιο βαριά προϊόντα καλό είναι να μπαίνουν τελευταία.

ΖΩΗ ΚΑΙ ΣΤΥΛ



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...