7 σημάδια που θα σας πείσουν ότι είστε «έτοιμη για σχέση»

7 σημάδια που θα σας πείσουν ότι είστε «έτοιμη για σχέση»
Μια ερώτηση που κρύβει πολλά.
Πολλές φορές τυχαίνει μετά από αρκετό διάστημα που είστε single να σκέφτεστε πως η σχέση είναι αυτό που σας λείπει. Νιώθετε την ανάγκη να επενδύσετε συναισθηματικά και να κάνετε ένα νέο ξεκίνημα. Δεν σας ικανοποιεί το να επιστρέφετε σπίτι πλέον μετά από μία δύσκολη μέρα και να νιώθετε μόνες σας. Εκτός όμως από το αίσθημα αυτό υπάρχουν κι άλλα σημάδια που σας οδηγούν στην αναζήτηση του συντρόφου.
  • Νιώθετε την ανάγκη να φροντίζετε και να ενδιαφέρεστε για κάποιον ακόμη.  Σαφώς, θα υπάρχουν δύσκολες μέρες μέσα στην καθημερινότητα σας, όπου θα νιώθετε πιο ευάλωτες και θα έχετε την ανάγκη να επικεντρωθείτε στον εαυτό σας και στα προβλήματα που αντιμετωπίζεται, όμως πλέον ξέρετε πως η ζωή είναι πιο ωραία όταν την μοιράζεστε.
  • Θέλετε να έχετε πλέον κάποιον δίπλα σας που να ενδιαφέρετε για εσάς, να σας φροντίζει, να σας αγαπά και να είναι εκεί όταν τον έχετε ανάγκη.
  • Έχετε αναθεωρήσει για τη σημασία της επικοινωνίας. Είναι ωραίο πράγμα όταν έχεις κάποιον δίπλα σου που μπορεί να καταλάβει τι σκέφτεσαι, τις επιθυμίες σου και τα θέλω σου.
  • Δεν σας αρέσει να φαντάζεστε το μέλλον σας χωρίς οικογένεια.
  • Δεν ψάχνετε κάποιον για να σας ολοκληρώσει σαν άνθρωπο, αλλά κάποιον που μπορεί να σας αποδεχτεί όπως είστε και μαζί να προχωρήσετε στη ζωή.
  • Δεν υπάρχουν ανασφάλειες και κατάλοιπα από το παρελθόν. Φαντάσματα των πρώην που σας καταδιώκουν.
  • Έχετε βρει τις ισορροπίες με τον εαυτό σας. Δεν νιώθετε λυπημένη επειδή είστε μόνη. Ναι, θέλετε πλέον να προχωρήσετε αλλά είστε καλά με τον εαυτό σας. Η σχέση δεν είναι μια κίνηση πανικού ή φόβου.

ΟΛΑ ΓΙΑ ΤΗ ΖΩΗ



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...