700 κιλά χασίς εντόπισε η Δίωξη Ναρκωτικών στη Ζάκυνθο

700 κιλά χασίς εντόπισε η Δίωξη Ναρκωτικών στη Ζάκυνθο

Κατηγορία

kchalkiadakis
Κυριακή 08/05/2016 – 23:12

700 κιλά χασίς εντόπισε η Δίωξη Ναρκωτικών στη Ζάκυνθο

Σύλληψη 7 μελών διεθνούς κυκλώματος – ανάμεσά τους και οι «εγκέφαλοι»

Την ποσότητα-μαμούθ των 700 κιλών χασίς εντόπισε και κατέσχεσε η δίωξη ναρκωτικών Αττικής σε συνεργασία με την Ασφάλεια Ζακύνθου και το Λιμεναρχείου του νησιού, σε μια από τις μεγαλύτερες αστυνομικές επιχειρήσεις που έχουν γίνει ποτέ στην Ζάκυνθο.

Οι αστυνομικοί και λιμενικού κατάφεραν να συλλάβουν το μεσημέρι στην πόλη της Ζακύνθου, πέντε Έλληνες οι οποίοι φέρονται ως  «εγκέφαλοι» του διεθνούς κυκλώματος ναρκωτικών και είχαν συνοδεύσει το εμπόρευμα τους στο νησί αλλά και δύο άτομα Ζακυνθινής καταγωγής στο χωριό Κυψέλη, όπου είχαν παραλάβει με φορτηγό και αποθηκεύσει το χασίς μέσα σε μαύρους σάκους ταξιδιού.

Σύμφωνα με αστυνομικές πηγές, τα 700 κιλά χασίς έφτασαν στην Ζάκυνθο χθες με σκάφος από την Πάτρα.

Μαζί με τα ναρκωτικά στο νησί βρέθηκαν και πέντε διακινητές, οι οποίοι έχουν απασχολήσει και στο παρελθόν τις διωκτικές αρχές της Αττικής, ώστε να κανονίσουν τις λεπτομέρειες της μεταφοράς των ναρκωτικών στην υπόλοιπη Ευρώπη.

Αργά το βράδυ οι συλληφθέντες μαζί με το φορτίο των ναρκωτικών μεταφέρθηκαν με σκάφος του Λιμενικού στην Κυλλήνη και από εκεί στην Αθήνα για την ολοκλήρωση της προανακριτικής διαδικασίας.

Πηγή:



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...